Flare Airdrop’u Tamamlanırken FLR Ciddi Satış Gördü: Yüzde 87’lik Sert Düşüş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) yatırımcılarının uzun süredir beklediği Flare Network airdrop’unun ilk etabı tamamlanırken FLR doğrudan satış baskısına maruz kaldı.

Ripple yatırımcılarına dağıtılacak Flare airdrop’u 2 yıllık bekleyişin ardından TSİ dün gece saatlerinde gerçekleştirildi. Airdrop kapsamında 4,28 milyar FLR yatırımcılara dağıtıldı. Bu tokenların piyasaya sürülmesiyle birlikte 5 büyük borsada işleme açılan FLR, büyük bir satış baskısına maruz kaldı.

Yapılan açıklamalarda hak edilen airdrop’un yalnızca %15’lik kısmı 1 XRP’ye karşılık 0,1511 FLR olacak şekilde dağıtıldı. Henüz dağıtılmayan %85’lik kısmın dağıtımı ise yönetişim teklifi ile belirlenecek. Kazanılan FLR’lerin de kullanılabileceği yönetişim teklifinin onaylanması durumunda, geri kalan kısmın ise 3 yıl içerisinde aydan aya olacak şekilde dağıtılması ve her kullanıcının 1 XRP için 0,08562 FLR daha alarak toplamda 1,0073 FLR elde etmesi planlanıyor.

Başlangıçta Spark olarak adlandırılan ve XRP kullanan bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü olmak amacıyla piyasaya sürülen Flare, airdrop’u bu nedenle XRP yatırımcılarına dağıttı.

FLR Satış Baskısıyla Karşı Karşıya Kaldı

Yatırımcıların uzun süredir beklenen airdrop’un tamamlanmasıyla elde ettikleri FLR’leri doğrudan sattığı tahmin ediliyor.

CoinGecko’dan alınan verilere göre dün gece 0,15 dolardan işlem görmeye başlayan FLR, %87’ye yakın düşüş yaşayarak 0,02 dolara kadar ulaştı ve kısa sürede 30 milyon dolarlık hacim oluşturdu. OKX, ByBit ve KuCoin gibi büyük kripto para borsalarında işleme başlayan FLR, yazım esnasında %75’lik kayıpla 0,037 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Flare Airdrop’u Tamamlanırken FLR Ciddi Satış Gördü: Yüzde 87’lik Sert Düşüş
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!