Binance’den Beklenen Airdrop Duyurusu Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek hacme sahip kripto para borsası Binance, Ripple (XRP) yatırımcıları için Flare Network (FLR) airdrop dağıtımını tamamlandığını duyurdu. 

Binance 10 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, XRP yatırımcılarına TSİ 12 Aralık 2020 03:00‘a ait ekran görüntüsü ile FLR airdrop dağıtımının tamamlandığını duyurdu.

Binance açıklamada, kullanıcılara dağıtım kurallarını hatırlatırken airdrop’a katılmaya hak kazanmasına rağmen FLR bakiyesini görüntüleyemeyen kullanıcıların “Küçük Bakiyeleri Gizle” seçeneğinin deaktif olup olmadığını kontrol etmelerini tavsiye etti.

Binance ayrıca FLR için para çekme işlemlerinin etkin olduğunu ancak para yatırma işlemlerinin aktif olmadığının altını çizdi ve yatırımcıları platforma FLR yatırmaya çalışmamaları konusunda uyardı.

Öte yandan FLR ilk etap airdrop dağıtımlarının tamamlanması ile %87‘e varan bir düşüş yaşadı. Coingecko verilerine göre 0,15 dolardan listelendikten sonra hızla değer kaybederek 0,020 dolara kadar gerileyen FLR, ardından gün içerisinde %145 değer kazanarak 0,049 dolar seviyesine yükseldi. FLR, yazım itibariyle 0,040 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Beklenen Airdrop Duyurusu Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!