Kış uykusundaki Bitcoin balinası, yükünü aktardı: 15.000 BTC

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün gizemli ve ilgi çekici aktörlerinden olan balinalar, hem hareketleri hem de sahip oldukları varlıklar ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyorlar. Özellikle piyasaların fiyat hareketlerinin iki ucunda hareket eden balinalar, ya düşüş ya da yükseliş öncesi hareketleri ile dikkat çekiyorlar. 

Bu noktada Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) balinalarının bir tık daha öne çıktığı söylenebilir. İki lider kriptonun da oldukça büyük varlıklara sahip balinaları bulunuyor. Bitcoin balinaları ise daha az hareket eden ancak varlıkları dudak uçuklatan cinsten. 

Son olarak Blockchain traker’ı Lookonchain’in paylaştığı verilere göre bir Bitcoin adresi, içeriğin yazımı itibarıyla 252 milyon dolara tekabül eden 15.000 Bitcoin’i (BTC), 3.5 yılın ardından hareket ettirdi.

Sahip olduğu bütün Bitcoin’leri (BTC) aktaran adreste neredeyse hiç BTC kalmazken, aktarılan yeni adreste değeri 439 milyon dolar değerinde 26.056 Bitcoin (BTC) bulunuyor.

3.5 yıldır uyuyan Bitcoin (BTC) balinası, uyanır uyanmaz yükünü devretti

Bitcoin balinaları yaptıkları büyük işlemler ile birçok bot tarafından aktif bir şekilde takip ediliyor. Alım ve satımları titizlikle takip edilen balinalar, sektörde bir ön sinyal statüsüne sahip durumda.

Son dönemde ise balinaların ilginç bir şekilde aktifleştiği görülüyor.

Son olarak tespit edilen Bitcoin (BTC) adresinin 3.5 yılın ardından tüm varlıklarını aktarması da dikkat çekti.

Adresin geçmiş işlemlerine bakıldığında neredeyse hiçbir işlem yapmadığı görülüyor. 2019’un 7. ayında 157.9 milyon dolara 15.000 Bitcoin (BTC) alan adresin sahip olduğu BTC’ler günümüzde 252 milyon dolar değerinde.

Bu noktada geçmiş işlemlere bakıldığında ise sürekli bir BTC girişinin olduğu görülüyor. Ancak bu noktada girişlerin Satoshi cinsinden olan dusting gönderimleri olduğunu belirtelim. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kış uykusundaki Bitcoin balinası, yükünü aktardı: 15.000 BTC
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!