Coinbase’in hisse hedefi 36 dolara çekildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 bir kripto para borsası için pek iyi geçmedi. Bir taraftan Terra krizi, devamında kalan piyasa düşüşü ve son olarak FTX iflası. Tüm bu olaylar piyasa koşullarını bir “survivor” ortamına çevirirken, borsalar üzerindeki baskı da giderek arttı. Coinbase ise bu gelişmeler ışığında pişen borsalar arasında yer alıyor.

2022’nin başındaki büyüme planlarını askıya almakla kalmayıp küçülmeye giden borsa, hisse (COIN) fiyatlarında da büyük sıkıntılar içerisinde. Her ne kadar ARK Invest fiyat düştükçe COIN hisselerini satın almaya devam etse de, düşüş etkisi kendisini göstermeye devam ediyor.

Son olarak FTX kritizinin de mercek etkisi yarattığı risk ortamını değerlendiren küresel finans şirketi Cowen, Coinbase’in hisse beklentilerini 75 dolardan 36 dolara çekti.

Cowen, Coinbase’in (COIN) hisse beklentilerini aşağı yönlü revize etti: Yeni beklenti 36 dolar

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, bir dönem Binance ile olan rekabeti ile sık sık gündeme geliyordu. CEO’su Brian Armstrong’un düzenleyiciler ile sık sık tartışmalar ve Terra’nın çöküşü sonrası gelen piyasa çöküşü, şirketin hem finansal hem de medya odaklı planlarını alt üst etti.

Hisse fiyatları Ekim 2021’de 320 doları bulan Coinbase, haberimizin yazımı itibarıyla 37.70 dolarlık hisse değerine sahip.

CNBC’nin haberine göre Cowen’ın piyasa analistleri Stephen Glagola ve George Kuhle’nin bir araştırma raporunda Coinbase’in (COIN) değerinin kripto piyasası, ticaret hacimleri ve yaşanan olaylar ile oldukça ilişkili olduğundan aşırı volatiliteli olduğu vurgulandı:

“COIN’in başarısı, kripto piyasası, işlem hacmi ve dalgalanma ile önemli ölçüde etkileniyor. COIN’in aylık işlem hacmine baktığımızda, Kasım 2021’den bu yana her ay oldukça tutarlı bir düşüş yaşadığı görülüyor. Bu da makro zemin ve kripto varlık fiyatları üzerindeki FTX bulaşma riskleri göz önüne alındığında, 2023’te perakende ticaret hacimlerinde bir istikrar veya toparlanmaya ilişkin umudun oldukça düşük olduğunu ortaya koyuyor”

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in hisse hedefi 36 dolara çekildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!