Animoca Brands Web3 Fonu için 1 milyar dolar hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ve Blockchain sektörü söz konusu olduğunda yatırımlar devasa boyutlara çıkabiliyor.

Özellikle 2022’nin ilk iki çeyreğinde bu artışı aktif bir şekilde gördük. 2022’nin devam eden döneminde ne yazık ki yaşanan krizler, yatırımcıları da yeniden gözlem moduna girmeye zorladı.

Ancak Blockchain şirketlerinin pes etmeye niyeti yok. Öyle ki Hong Kong merkezli en büyük kripto şirketlerinden biri olan Animoca Brands, yeni Web3 ve metaverse yatırım fonu için 2023’ün 2. çeyreğine kadar 1 milyar dolarlık bir yatırım toplamayı hedefliyor.

Şirketin 380’den fazla şirkette hissesi bulunduğunu düşündüğümüzde hedeflerin belirli bir plana göre koyulduğunu söyleyebilmek mümkün.
 

Animoca Brands, yeni Web3 ve metaverse fonu için agresif bir fon arayışında

Animoca Brands, yeni Web3 ve metaverse fonu için yatırım alma hedefini 1 milyar dolara koymuş durumda.
Hong Kong’da Bloomberg ile Twitter Spaces sohbetinde konuşan Animoca Brands’in de başkanı Yat Siu, Animoca Capital’in potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.

Siu toplanacak olan parayı Blockchain ve metaverse girişimlerini desteklemek için kullanacaklarını belirtti.
Diğer taraftan bu planların çok da yeni olmadığını belirtmemizde fayda var. Öyle ki şirket, Kasım 2022’de 2 milyar dolarlık bir metaverse fonu başlatacağını duyurmuştu.

Aldığı yatırımlar ile yeni şirketleri bünyesine katmaya devam eden şirket, bu yeni fon ile birlikte operasyonlarını çok daha geniş bir çapa genişletmeyi hedefliyor.
 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands Web3 Fonu için 1 milyar dolar hedefliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!