Circle’in CSO’su 2023’te kripto sektöründen umutlu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ve Blockchain sektörü için 2022’nin pek iyi geçtiği söylenemez. Özellikle yaşanan Terra ve FTX krizi, sektörün hem düzenleyici hem de yatırımcı gözünde büyük güven kayıpları vermesine neden oldu. Ancak bu çöküş ve krizin bazı avantajları olduğunu düşünenler de yok değil. Bu isimlerden biri olan Circle’ın baş strateji sorumlusu Dante Disparte, yaşanan bu çöküşlerin geleceğe ders olabileceği görüşünde.

Circle CSO’suna göre 2022’de yaşanan kötü olaylar, 2023 için ders kaynağı

Circle’ın baş strateji sorumlusu Dante Disparte, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) için 2 Ocak’ta yaptığı bir paylaşımda, finansal hizmet sektöründe artan kripto kullanımının altını çizdi. Bununla birlikte devam eden ayı piyasası ve borsa çöküşlerinin nihayetinde sektör için bir nimet olabileceğini ve bunun önünü açabileceğini belirtti.
 

Dante Disparte, chief strategy officer of Circle. Source: Linkedin

“2000’lerin başında internetin geleceğini daha dayanıklı şirketlere, iş modellerine ve kullanım durumlarına teslim etmek için dot-com balonunun patlaması gerektiği gibi, belki de 2022, kripto teknolojisinin ve blockchain altyapısının daha sağlam ellere devredileceğini işaret ediyor”

Happy New Year! Following an annus horribilis for #Crypto in 2022, now more than ever demonstrable utility value is the order of the day. Sharing my @wef #WEF23 reflections on what the future holds and how @circle is navigating turbulence. https://t.co/emR4cHNbu3

— Dante Disparte (@ddisparte) January 2, 2023

Paylaştığı blog gönderisinde yorumlarına yer veren Disparte, kripto için geçtiğimiz “korkunç yıl”a rağmen kriptografi ve Blockchain’in “modern ekonomik araç setinin” “ayrılmaz” bir parçası olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl, en kötü ayı piyasalarından biri ve alandaki bazı büyük platformların çöküşü ile kripto için çok inişli çıkışlı bir yıldı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Circle’in CSO’su 2023’te kripto sektöründen umutlu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!