DCG CEO’su Gemini Kurucusu Winklevoss’u Yalanladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Digital Currency Group’un (DCG) kurucu ve CEO’su Barry Silbert, Gemini’nin kurucusu Winklevoss’u bir sosyal medya paylaşımıyla yalanladı.

Genesis, Grayscale gibi şirketleri bünyesinde barındıran Digital Currency Group’un CEO’su Silbert, kripto para borsası Gemini’nin kurucusu Cameron Winklevoss’un açıklamalarına açık bir dille karşı çıktı.

Winklevoss, bugün Silbert’a Twitter üzerinden bir açık mektup gönderip, Digital Currency Group’un Genesis’ten 1,67 milyar dolar değerinde borç aldığını ve Genesis’in bu parayı Earn kullanıcılarına borçlu olduğunu söyledi.

Barry Silbert, Winklevoss’un bu açıklamalarına yanıt verip, “DCG’nin Genesis’ten 1,67 milyar dolar borç almadığını”, ayrıca Digital Currency Group olarak Genesis’e karşı olan borçlarını şu ana dek hep zamanında ödediklerini söyledi.

Winklevoss, kendilerine olan 900 milyon dolarlık ödenmesi için yapıcı bir çözüm bulunmasını istiyor.

Silbert, Gemini kurucusunun bu talebine de yanıt vererek, “DCG, 29 Aralık tarihinde hem Genesis’e hem de sizin danışmanlarınıza bir çözüm önerisinde bulundu ama henüz yanıt almış değiliz.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DCG CEO’su Gemini Kurucusu Winklevoss’u Yalanladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!