Bahamalar’dan FTX Açıklaması: 3,5 Milyar Dolar Değerinde Müşteri Varlıklarına El Konuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB) FTX’in cüzdanlarında tutulan ve müşterilere ait olduğu bilinen 3,5 milyar dolarlık varlığa güvenlik gerekçesiyle el koyduğunu duyurdu.

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu yakın tarihte yaptığı bir açıklamada, iflas eden kripto para borsası FTX’e ait 3,5 milyar dolar değerinde kripto varlığa geçici olarak el koyduklarını bildirdi. Kısa bir süre sonra yaptığı bir açıklamada ise Bahamalar Yüksek Mahkemesi’ne sunulan ifadede FTX kurucuları Sam Bankman-Fried ve Gary Wang‘ın el konulan varlıklarla tüm ilişkisinin kesildiği beyan edildi.

FTX iflasının hemen ardından bazı borsa cüzdanlarında şüpheli transferler gözlemlenmiş ve bu transferler yetkililer tarafından “hack vakası” olarak nitelendirilmişti. Yaşanan olayların ardından devreye giren SCB, daha o günlerde FTX’in varlıklarının ciddi bir kısmını güvenlik gerekçesiyle devlet kontrolündeki cüzdanlara taşımıştı.

Yapılan son açıklamanın detaylarında, Bahamalar Yüksek Mahkemesi tarafından fonların sahiplerine teslim edilmesi talimatı verilene kadar milyarlarca dolarlık varlığın devlet kontrolündeki cüzdanlarda tutulacağı belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bahamalar’dan FTX Açıklaması: 3,5 Milyar Dolar Değerinde Müşteri Varlıklarına El Konuldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!