FTX Müşterilerinden Yeni Talep: “Önce Bize Para İadesi Yapılsın”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası FTX yüzünden mağdur duruma düşen bir grup müşteri, önce kendilerine para iadesi yapılmasını istiyor.

FTX, ABD’nin Delaware eyaletindeki bir mahkemede iflas başvurusunda bulunmuştu. Aynı mahkemeye başvuruda bulunan bir grup müşteri, FTX’in bu iflas süreci içerisinde yapacağı para iadelerinde kendilerine öncelik tanınmasını talep ediyor.

Davacılar, FTX yöneticilerini müşterilerin paralarını kötüye kullanmak, bu paraları Bahamalar’da lüks bir hayat yaşamak için kullanmak ile suçluyor.

Davacılar, FTX yöneticilerinin kurum için denetim yapmadığını ve müşterilere ait milyarlarca dolar değerinde parayı kötüye kullandığını öne sürüyor.

Aralarında Austin Onusz, Cedric Kees Van Putten, Nicholas J. Marshall, Hamad Dar adlı şahısların ve “benzer durumda olan diğer” isimlerin yer aldığı davacı tarafı, FTX’in yapacağı geri ödemelerde “müşterilere öncelik” tanınmasını istiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Müşterilerinden Yeni Talep: “Önce Bize Para İadesi Yapılsın”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!