SEC, Ripple davasında Hinman belgelerini gizli tutmak istiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ünlü Hinman Konuşması belgelerinin mahkeme kararıyla ilişkili olmadığı gerekçesiyle erişime kapatılmasını talep etti.

SEC’ye 22 Aralık’ta sunulan Özet Karar Verme Talebi’nde Hinman Konuşması belgeleri dahil bazı bilgi ve belgelerin erişime kapatılmasını talep etti.

Hinman Konuşması belgeleri, SEC’nin eski yöneticilerinden William Hinman’ın Haziran 2018’de Yahoo Finance All Markets Summit’te yaptığı konuşmayı ifade ediyor. Konuşmada Hinman, Ethereum blockchain’inin token’ı Ether’in (ETH) menkul kıymet olmadığını dile getiriyor.

Ripple, bu konuşmanın düzenleyiciye karşı davayı kazanması için kritik bir delil olduğuna inanıyor.

SEC, son verdiği talepte izlediği misyonun, kamunun mahkeme kararıyla “hiçbir ilişkisi olmayan” belgelere erişim sağlama hakkından daha önce geldiğini öne sürdü.

Düzenleyici, Hinman belgelerinin davalıların sunduğu dellillerden çıkartılmasını da talep etti.

SEC’nin bu talebi kripto topluluğunda tepkiyle karşılandı. Bir kullanıcı, SEC Başkanı Gary Gensler’ın gizli bir ajandasının olup olmadığını sorguladı.

Anyone else wonder what Gary Gensler and the SEC are hiding?

— XRPcryptowolf (@XRPcryptowolf) December 22, 2022

Yapılan talep ile SEC’nin sunduğu bilirkişilik raporları, XRP yatırımcılarının ifadeleri ve SEC yetkilileri arasındaki tartışmaları yansıtan belgelerin de gizlenmesi istendi.

No surprise the SEC wants to keep the Hinman emails/docs redacted. At this point, given J. Torres’ rulings to date (including her position that the emails are likely only relevant for impeachment), I predict she probably rules to keep them redacted. Sad, but not unreasonable.

— Fred Rispoli (@freddyriz) December 22, 2022

Ripple Labs, 2 Aralık’ta mahkemeye son kez belge sundu. Yani iki yıldır süren dava yakında karara bağlanabilir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC, Ripple davasında Hinman belgelerini gizli tutmak istiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!