Faes & Company, madencilik şirketi Blockware’e dava açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Londra merkezli Faes & Company, 17 Aralık’ta kripto madenciliği şirketi Blockware Solutions LLC’ye, madencilerinin performans kapasitesini yanlış beyan ettiğini ve makineleri çalışır durumda tutmak için yeterli güç erişimine sahip olmadığını iddia ederek şikayette bulundu.

Davacılar, 250 bin dolarlık kayıp iddiasında bulunuyor ve cezai tazminat talep ediyor.

Taraflar, yapılan şikayete göre Ekim 2021’de Faes için 525 bin dolar değerinde Bitcoin madenciliği ve ilgili barındırma hizmetleri satın almaya yönelik anlaşmalar imzaladı. Blockware, anlaşma kapsamında Faes’in madencilerini aylık barındırma ücreti ve enerji maliyetleri karşılığında sahibi olduğu ve işlettiği iddia edilen sunucu tesislerinden birinde barındıracaktı.

İlginizi Çekebilir: Halka açık Bitcoin madencilik şirketlerinin total borcu dudak uçuklattı!

Diğer taraftan davacı ise Blockware’in anlaşma sırasında “madencileri barındırabilmek adına herhangi bir tesise fiilen sahip olmadığını veya işletmediğini, ayrıca bunu güvenilir bir şekilde yapma kabiliyetine de sahip olmadığını” iddia ediyor:

“Blockware’in madencileri barındırmak ve yönetmek için üçüncü taraf tesislere erişimi olduğu ölçüde, muhtemelen enerji tedarikçileriyle imzaladığı sınırlı bir sözleşme düzenlemesi nedeniyle tesisler güvenilir güce sahip değildi. Bu sebeple madencilerin çalışması düzenli olarak kesintiye veya “kısılmaya” tabi olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Sonuç olarak, Faes’in Blockware’in yönetimi ve kontrolü altındaki madencileri, güç eksikliği nedeniyle uzun süreli kesinti ve çalışamazlık durumu yaşadı ve bu da önemli bir gelir kaybına neden oldu.”

Faes ayrıca makinelerin, bir Bitcoin (BTC)’nin 45 bin dolardan fazla olduğu ocak ayında Blockware tesislerinde teslim edilmesini ve barındırılmasını emrettiğini de belirtti, ancak kuleler sadece nisan ayında aktifti. Suit, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Açılma süresiyle ilgili sorunlar, Faes madencilerinin ilk kez çevrimiçi olmalarından yaklaşık iki gün sonra başladı ve 2022 boyunca devam etti, bu da Faes tarafından çok sayıda şikayet ve destek talebiyle sonuçlandı. Blockware, söz konusu problemlere rağmen, Faes madencilerinin barındırıldığı Pennsylvania tesisi de dahil olmak üzere, tesislerinde sürekli yüksek çalışma süresini gösteren ve önceki 90 gün boyunca tutarlı yüzde 100’lük bir çalışma süresi gösteren, halka açık bir “durum sayfası” sunuyor ve güncelliyor.”

Şikayette, gösterilen yüzde 100’lük çalışma süresine rağmen, eylül ve ekim aylarında Pennsylvania tesisinde yaklaşık 50 günlük uzatılmış güç kesintisi yaşandığına dikkat çekildi.

Blockware Solutions, Cointelegraphs’ın yorum taleplerine henüz yanıt vermedi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Faes & Company, madencilik şirketi Blockware’e dava açtı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!