Kripto borsası OKX ikinci rezerv kanıtı verilerini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası OKX, ilkini yayımladıktan sadece bir ay sonra ikinci rezerv kanıtını (PoR) web sitesinde paylaştı.

OKX’in pazarlama şefi Haider Rafique, Twitter’da kripto borsasının her ay rezerv durumunu paylaşmaya kararlı olduğunu söyledi.

NEW #OKX #proofofreserves published TODAY. This is our 2nd PoR published and we commit to publishing monthly ✅

A quick overview of our PoR and new features….

— Haider (@Haider) December 23, 2022

Rafique, söz konusu duyurunun ayrıca kullanıcıların yeni ve geçmiş veriler için OKX rezerv oranlarını görüntülemesine, zincir üzerindeki varlıkları kendi kendine doğrulamasının yanı sıra yeni ve geçmiş verileri indirmesine olanak tanıyan yeni bir özelliğin kullanıma sunulmasını da içerdiğini söyledi.

OKX’in ikinci rezerv kanıtı oranları, borsanın bu kripto para birimlerinin tüm para çekme işlemlerini gerçekleştirmek için gereken Bitcoin (BTC)’nin yüzde 101’ine, Ether (ETH)’nin yüzde 103’üne ve Tether (USDT) yüzde 101’ine sahip olduğunu gösteriyor. Borsanın bir ay önce yayımladığı PoR verileri, OKX’in tüm para çekme işlemlerini gerçekleştirmek için gereken BTC ve ETH’nin yüzde 102’sinin yanı sıra USDT’nin yüzde 101’ine sahip olduğunu da göstermişti.

Borsa, aylık rezerv kanıtı raporlarını yayımlamanın, şeffaflığı artırmaya ve FTX’in ani çöküşünün ardından kullanıcılar ve kripto para borsaları arasında kırılan güveni yeniden onarmaya yardımcı olacağını umuyor.

Rafique, “PoR sonuçlarını aylık olarak paylaşmak, şeffaflık ve güven söz konusu olduğunda sektöre liderlik etme taahhüdümüzü daha da güçlendiriyor,” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir: Kripto borsası OKX rezerv kanıtı verilerini açıkladı

Söz konusu duyuru, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan üst düzey bir yetkilinin, yatırımcıları bir kripto şirketinin rezerv kanıtına güvenme konusunda çok temkinli olmaları konusunda uyarmasından kısa bir süre sonra yapıldı.

SEC’in baş muhasebecisi Paul Munter, The Wall Street Journal ile 22 Aralık’ta yaptığı bir röportajda, bu denetimlerin sonuçlarının şirketin mali açıdan iyi durumda olduğunun bir göstergesi olmadığını paylaştı. Munter’e göre borsalar tarafından hazırlanan rezerv kanıtı raporları, hissedarların şirketin yükümlülüklerini karşılamak için yeterli varlığa sahip olup olmadığını belirlemesi için yeterli bilgilerden yoksun durumda.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto borsası OKX ikinci rezerv kanıtı verilerini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!