Arjantin Futbol Birliği 2022 Dünya Kupası sonrası metaverse anlaşmasına imza attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arjantin’in Katar’daki Dünya Kupası zaferi meyvelerini şimdiden vermeye başladı. Ülkenin ulusal futbol birliği, yeni bir metaverse iş birliğine imza attı.

Arjantin Futbol Birliği ve Silikon Vadisi merkezli şirket Upland arasında yapılan resmi lisans anlaşmasıyla ülkenin profesyonel futbol ligi, Upland’in metaverse’üne ilk girişini yapacak.

Anlaşma kapsamında Liga Profesional de Fútbol (LPF), Upland’in metaverse platformuna taşınacak ve Arjantinli futbol taraftarları, takımlar ve oyuncular arasındaki etkileşim güçlenecek.

Oyunlaştırılan fırsatlar arasında Arjantin futboluna dair takımlar, kulüpler, oyuncular, biletler, maçın önemli anları, tarihi anları içeren dijital koleksiyon öğeleri ve daha birçok özel teklif bulunuyor.

İş birliği Upland için de bir ilki temsil ediyor: LPF maçlarının önemli anlarının sahipliği ilk kez özel olarak satılıyor. Çeşitli NFT’lerin satışıyla Arjantin’in önde gelen ligine yeni bir gelir kaynağı sunulması planlanıyor.

Upland ayrıca kullanıcılara LPF dijital koleksiyonlarını yeniden satabilmeleri için sanal işler kurmalarına olanak sağlayacak. Upland kullanıcıları, sanal mülklerde kullanıcılara ait ve onlar tarafından işletilen mağazalarda bu koleksiyonları alıp satabilecek. Metaverse platformu dijital arazi sahipliği, varlık oluşturma imkanı ve sanal ekonomi sunmaya yönelik dijital dünya da oluşturacak.

Upland, Arjantin Futbol Birliği’nden önce Portekizli futbol kulübü FC Porto ve hatta FIFA’nın kendisiyle de iş birliği yapmıştı. Upland, FIFA ile yaptığı iş birliği kapsamında 2022 Katar Dünya Kupası’nda lisanslı dijital koleksiyon satışa sundu. Koleksiyonda yeni sonuçlanan turnuvanın önemli anları yer alıyor.

Portekiz’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo da Web3 dünyasına adım attı. Binance ile iş birliği yapan Ronaldo, birkaç yıllığına imzalanan anlaşma kapsamında bir dizi NFT koleksiyonu piyasaya sürecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arjantin Futbol Birliği 2022 Dünya Kupası sonrası metaverse anlaşmasına imza attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!