Celsius, varlıklarına teklif verebilecek 30 oluşum ile imzaları attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius Network, bireysel platformu ve madencilik işi dahil çeşitli varlıkları için 30 oluşumdan teklif aldı.

Celsius’un şirket sunumuna göre, eylül ayından beri 125’ten fazla taraf ile iletişime geçildi ve teklif vermesi olası 30 taraf ile gizlilik anlaşması imzalandı.

Celsius, varlıklarını satın almak için farklı işlem ve iş yapıları öneren birçok teklif aldığını açıkladı. Bir teklifte ise Celsius müşterilerinin varlıkları satın alacak platforma göç ettirilmesi, iade edilecek varlıklarda da kesinti yapılması teklif ediliyor.

Kredi platformu, yalnızca tek bir varlık için verilen teklifler de aldığını açıkladı.

Teklif verme süresi 12 Aralık’ta doldu. Celsius varlıkları için açık artırma da 10 Ocak’ta düzenlenecek. Açık artırma, ilk olarak 15 Aralık’ta düzenlenmek üzere planlanmış fakat daha sonra ertelenmişti.

Celsius’un varlıklarının satış süreci için değiştirilmiş tarihler. Kaynak: Stretto

İflas hakimi Martin Glenn ise 20 Aralık’ta Celsius’un başvurusunu onaylayarak, belirli müşteriler için çekim işlemlerini aktif hale getirdi. Şu anlık yalnızca Saklama programı müşterileri, 7.575 dolardan az miktarda çekim yapabilecek. Celsius’un 13 Temmuz’da iflasını duyurmasından önceki 90 gün içinde Kazan veya Kredi programlarından Saklama programına aktarılan fonlar da çekilebilecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Celsius, varlıklarına teklif verebilecek 30 oluşum ile imzaları attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!