Sam Bankman-Fried ABD’ye iade edilmeyi kabul etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu anda Bahamalar Fox Hill Hapishanesi’nde tutulan FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın ABD’ye iade edilme ve oradaki suçlamalarla yüzleşmeyi kabul ettiği belirtildi. 

Reuter’ın 19 Aralık tarihli bir haberine göre Bankman-Fried, avukatları mahkeme yargıcına SBF’nin iade edilmeye hazır olmadığını belirtmesinden yalnızca saatler sonra ABD’ye iade edilmeyi kabul etti. 19 Aralık’ta gerçekleştirilen duruşmanın ardından SBF, tekrar iade tarihini beklemek üzere Fox Hill Hapishanesi’ne gönderildi. Gerçekleştirilen duruşmada ise herhangi bir karara veya sonuca varılmadı.  

SBF’nin avukatlarından Jerome Roberts, “Bay Bankman-Fried, FTX müşterilerine olan sorumluluğunun sonucu olarak ABD’ye iade edilmeyi kabul etti” açıklamalarında bulundu. 

Bildirilere göre Sam Bankman-Fried, ABD’ye iade edilmeye hazır olduğunu, ancak hakkındaki tüm suçlamaları bilmek istediğini söyledi. Bilindiği üzere SBF, ABD’ye iade edildiğinde Adalet Bakanlığı, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yatırımcıları dolandırma ve siyasi kampanya finansmanı yasaları ihlal etmekle suçlanacak. Bununla birlikte SBF’nin, tüm suçlamalarda suçlu bulunduğu senaryoda 115 yıl hapis cezasına çarptırılabileceği tahmin ediliyor. 

Öte yandan FTX’in eski CEO’su 12 Aralık tarihinde Bahamalar Polis Teşkilatı tarafından tutuklanmasından bu yana Bahamalar Fox Hill Cezaevinde tutuluyor. SBF, tutuklandığı güne kadar gerek sosyal medya hesabı üzerinden gerek medya üzerinden pek çok açıklamalarda bulunarak röportajlar vermişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried ABD’ye iade edilmeyi kabul etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!