Oyun geliştiricileri gelecekte Web3 oyunları üzerinde çalışmayı umuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakın tarihte yapılan bir ankete göre blokzinciri oyunları zaman içinde daha da fazla benimsendikçe, 4 oyun geliştiricisinden 3’ü gelecekte Web3 oyun projeleri üzerinde çalışmayı bekliyor.

Blokzinciri eğlence şirketi Coda Labs, oyun geliştiricilerin Web3 hakkındaki düşüncelerine yönelik bir anket gerçekleştirdi. Katılımcıların yüzde 75’i gelecekte Web3 projelerinde çalışmayı umuyor.

Ayrıca ankete katılanların yarısından fazlası, Web3’ün oyun sektöründe devrim yaratacağına inanıyor. Katılımcıların yüzde 40’ı Web3 uygulamasının daha fazla yeni kullanıcı getireceğini tahmin ederken, yüzde 36’sı ise Web3 entegrasyonunun oyunların kullanıcıları daha iyi tutmasını sağlayacağına inanıyor.

Coda Labs CEO’su ve kurucusu Sekip Can Gökalp de anket sonuçları hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Gökalp, Web3 oyunlarının potansiyelinin her zaman tartışıldığını, ancak geliştiriciler için olumlu tarafının her zaman açık olduğunu kaydetti:

“Bu anket, geliştiricilerin çoğunluğunun, ek finansman, yeni gelir akışları ve oyuncuları elde tutma gibi avantajlardan hareketle Web3 oyun geliştirme konusunda bir şeyler yaptığını gösteriyor.”

Geliştiriciler, yeni kullanıcı edinmenin ve onları elde tutmanın yanı sıra Web3’ün yeni gelir akışları getirdiğinin de farkında. Anket katılımcılarının yüzde 47’si, Web3’ün en büyük avantajlarından birinin NFT satışları olduğunu vurgularken, yüzde 43’ü ise ek gelir kaynağı olarak kripto tokenlarına inanıyor.

Diğer taraftan Web3’ün şu anki konumunda kalıp kalmayacağı konusu da gündemdeydi. Anket sonuçları aynı zamanda katılımcıların yüzde 32’sinin Web3 oyunlarının geçici bir heves olduğunu ve uzun süre ortalarda olmayacağını düşündüğünü gösteriyor.

Ankete katılan geliştiriciler, yeni gelir kaynakları olarak NFT’lere ve kripto paralara inanırken, yakın zamanda yapılan bir başka anket ise oyuncuların oyun oynarken Bitcoin (BTC) kazanmaya daha çok ilgi duyduğunu gösterdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Oyun geliştiricileri gelecekte Web3 oyunları üzerinde çalışmayı umuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!