Eski Diablo Immortal geliştiricileri, Web3 MMORPG için ImmutableX’i seçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Far Cry ve Diablo Immortal gibi popüler video oyunlarının geliştiricileri, yeni bir Web3 MMORPG oluşturmak için blokzinciri teknolojisinden yararlanıyor.

Çeşitli AAA oyunlarında çalışmış birçok geliştiriciye sahip olan bağımsız oyun geliştiricisi Metaverse Game Studios, Angelic’i geliştirmeye devam etmek için Web3 geliştirme platformu ImmutableX ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Söz konusu gelişme, Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor ve sıra tabanlı dövüş içeren, karanlık bilim kurgu temalı, anlatısal bir strateji RPG’si olarak lanse ediliyor. Hikaye odaklı tek oyunculu mücadele ve oynaması ücretsiz çok oyunculu metaverse, AAA düzeyinde Web3 oyun deneyimi arayan oyuncular için geniş bir teklif sunuyor.

ImmutableX’in full stack oyun platformu, oyuncular tarafından sahip olunabilecek Ethereum tabanlı NFT’lerin dijital koleksiyonlarını güçlendirecek. Geliştiriciler ayrıca Angelic’i, “zincirden bağımsız” olarak lanse etti, yani dijital varlıklar diğer blokzinciri ağlarıyla birlikte çalışabilirken aynı zamanda zincir dışında da barındırılacak.

Angelic, hem Web2 hem de Web3 kitlelerine hitap ederken, aynı zamanda kullanıcıların oyun içi varlıkların sahipliğini ve oyunun gelecekteki gelişimine katılımını kolaylaştıracak bir işbirliği teklifini sunmayı vaat ediyor. Metaverse Game Studios ve ImmutableX, ayrıca Angelic topluluğu üyelerini oyun dünyasına katkılarından dolayı ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Metaverse Games Studios operasyon sorumlusu Anastasia Volgemut, Cointelegraph ile paylaşılan bir açıklamada ImmutableX’in, Web3 işlevselliğinin sağlanmasında çok önemli bir faktör olduğunu belirtti:

“Kullanıcılarımız ImmutableX’ten yararlanarak hızlı, güvenli ve ücretsiz basımın yanı sıra kesintisiz ve kaliteli bir oyun deneyiminin avantajlarından yararlanabilir.”

Angelic, Ocak 2023’te seçkin topluluk üyeleri ve ortaklarıyla beraber alfa testi yapacak ve şubat’ta halka açık bir lansman yapacak. Oyuncular daha sonra oyunun PvP bölümündeki erken erişim sürümünden daha önce edindikleri oyun içi NFT’leri takas edebilecek.

Metaverse Game Studios ayrıca Mart 2022’de Animoca Brands, Pantera Capital ve Everyrealm liderliğindeki 10 milyon dolarlık bir fonlama turunu tamamlamıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Diablo Immortal geliştiricileri, Web3 MMORPG için ImmutableX’i seçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!