Bekarların üçte biri metaverse’te flört etmek istiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevrimiçi flört, günümüz ilişkilerinde yaygın bir faaliyet haline geldi. Statista verilerine göre, çevrimiçi flört edenlerin sayısı 2024’e kadar 280 milyona yaklaşacak.

Dating.com tarafından yapılan araştırmaya göre, bekarların çoğu aşkı metaverse’te aramaya hazır. Verilere göre, bekarların yüzde 33’ü aşk uğruna metaverse’te flört etmeyi planlıyor.

Metaverse avatarlarının kullanılması, araştırmaya göre yüz yüze tanışma öncesi iletişim ve dijital yakınlığı vurgulayabilir.

Dahası, metaverse’ün sınırları olmayan bir evren olması, dünyanın her köşesinden ilişkisi olmayan insanları tanışmaya teşvik edebilir.

“Flört uygulaması teknolojisi ve metaverse’teki ilerlemeler ile farklı şehir, ülke ve hatta kıtalardan insanlar birbiriyle flört etmeye alışık olacak.”

Araştırma katılımcılarının üçte biri, kendi coğrafi konumlarında olmayan kişiler ile ilişkiye açık olduklarını belirtti.

Metaverse’e gösterilen tüketici ilgisi de yükselişte. İş ve teknoloji stratejisi danışmanlık şirketi Capgemini’nin verileri, tüketicilerin yüzde 90’dan fazlasının metaverse’e ilgili olduğunu gösteriyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bekarların üçte biri metaverse’te flört etmek istiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!