Ünlü Analist Bitcoin İçin Müjdeyi Verdi: Bu Verilere Göre Dönüş Yakın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, ABD enflasyonunun zirveye ulaştığını ve Bitcoin (BTC) başta olmak üzere kripto para piyasalarının yakın zamanda yükselişe geçebileceğini ima etti.

Charles Edwards 14 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide, ABD enflasyonunun zirve yaptığını bunun yanı sıra para arzının uzun bir süre sonra yeniden negatife geçtiğini belirterek Bitcoin için bir dönüş beklediğini belirtti.

ABD’nin en büyük 500 şirketini takip eden S&P500 endeksini paylaşan Edwards, S&P 500 üzerinden M2 para arzı ve genel risk sermayesi piyasalarının arasındaki korelasyona dikkat çekti.

Öte yandan bir kullanıcı Edwards’a yanıt olarak Powell’ın yatırımcıları korumak ve fiyat istikrarını sağlamak için ekonomiyi bir süre daha soğuk tutabileceklerine dair yaptığı uyarıyı hatırlattı.

Kasım ayı enflasyon verisinin beklentilerin altında %7,1 olarak açıklanmasının ardından sermaye piyasaları genel olarak daha olumlu bir havaya büründü. Bitcoin, 14 Aralık tarihinde enflasyon verisinin açıklanmasının ardından yükselişe geçerek uzun bir süre sonra 18.000 dolar seviyesini tekrar gördü.

Coingecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 17.707 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Bitcoin İçin Müjdeyi Verdi: Bu Verilere Göre Dönüş Yakın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!