Opera, kötü niyetli Web3 aktörlerine karşı yani güvenlik araç seti başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 tarayıcısı Opera’dan yeni bir güvenlik aracı seti! Opera, kullanıcılarının Web3 ekosistemindeki kötü niyetli aktörler tarafından meydana gelebilecek riskleri azaltmasına yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir dizi güvenlik aracı başlattı.

Web3 tarayıcısı Opera, kullanıcılarının Web3 ekosistemindeki kötü niyetli aktörler tarafından meydana gelebilecek riskleri azaltmasına yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir dizi güvenlik aracı duyurdu. 

Web3 Guard isimli yeni güvenlik araç seti, kullanıcıları kötü niyetli merkeziyetsiz uygulamalara (Dapp), kimlik avı saldırılarına ve dolandırıcılara karşı koruma vaat eden bir tarayıcı güvenlik özellikleri paketidir. 

Açıklamalara göre, Opera tarafından geliştirilen güvenlik aracı, şüpheli kod, güvenlik açığı ve denetim geçmişi gibi DApp’lerle ilgili bilinen güvenlik risklerini tarıyor. Bu da kullanıcıların göz atmayı planladıkları DApp’ler hakkında daha iyi bir fikir edinmelerine yardımcı oluyor. Bununla birlikte güvenlik aracı vasıtasıyla kullanıcılar, belirtilen güvenlik açıklarından herhangi birinin bulunması durumunda uyarılırlar. 

Oprea ile entegre güvenlik araçları, ayrıca kullanıcıların gizliliğinden ya da kişisel verilerinden ödün vermeden, yaygın kimlik avı anahtar kelimeleri ve özellikleri gibi açık siber saldırı belirtileri açısından web sayfalarını tarayarak herhangi bir kimlik avı saldırısını kontrol ediyor. 

Bununla birlikte kripto tarayıcısının yeni güvenlik araçları, alıcı adreslerini kötü amaçlı aktörlerin listesine göre tarayan ve tespit edilen herhangi bir şüpheli eylem durumlarında kullanıcıları uyaran kötü amaçlı bir adres denetleyicisine de sahiptir. 

İlginizi çekebilir: Opera, Web3’ün yaygınlık kazanmasına destek olmak için Elrond ile el ele verdi  

Öte yandan Opera, aralık ayının ilk haftasında platformunda NFT özelliği başlatmıştı. Bu özellikle birlikte şirket, kullanıcıların geniş NFT ekosistemini tarayıcıları aracılığıyla keşfetmelerine imkan tanımayı amaçlıyordu. 

Son olarak popüler bir kripto tarayıcısı olan Opera, kullanıcılara web’i keşfetmeleri için kendi yerel kripto para birimi aracılığıyla sunduğu hizmet ile Web3 etkileşiminin önemli parçası haline geldi.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera, kötü niyetli Web3 aktörlerine karşı yani güvenlik araç seti başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!