MetaMask ve PayPal’den iş birliği! PayPal aracılığıyla Ethereum transfer edebilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital ödeme platformu PayPal, MetaMask’ın kardeş şirketi ConsenSys ile iş birliğine imza attı. İki şirket arasındaki anlaşma sayesinde MetaMask, kullanıcılarına PayPal aracılığıyla Ethereum (ETH) satın almalarına ve transfer etmelerini imkân tanıyacak. 

14 Aralık tarihinde gerçekleştirilen duyuruya göre hizmet, ilk başlarda yalnızca ABD vatandaşlarına sunulacak. Buna sebep olarak da MetaMask’ın ABD bazında kullanıcılar açısından en büyük pazarlardan biri olduğu gösterildi. 

Our US users will now be able to fund their wallet with ETH via @PayPal!

Rolling out in the next weeks in the US, excl. Hawaii, through our mobile app (make sure to update to v5.13.0)https://t.co/392JwFYF3m

— MetaMask (@MetaMask) December 14, 2022

İki şirket arasındaki söz konusu ortaklık, kullanıcıların mobil MetaMask uygulamasında oturum açarak ETH’yi PayPal’den MetaMask’e sorunsuz bir şekilde satın almalarına ve transfer etmelerine olanak sağlamayı amaçlamaktadır.  

MetaMask’ın ürün yöneticisi Lorenzo Santos, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

“PayPal ile olan entegrasyon yalnızca ABD vatandaşlarımızın MetaMask aracılığıyla sorunsuz bir şekilde kripto para satın almalarını değil, aynı zamanda Web3 ekosistemini de kolayca keşfetmelerine olanak tanıyacak.” 

PayPal, kriptoları kendi platformuna entegre eden ve kullanıcıların kripto ekosistemiyle kolaylıkla etkileşime girmesine izin vermeye çalışan pek çok geleneksel ödeme hizmeti şirketinden yalnızca bir tanesi.  

Küresel dijital eşler arası ödeme şirketi MoneyGram, geçtiğimiz kasım ayında Washington D.C.’deki ABD vatandaşları da dahil olmak üzere kripto para alım satımları başlattığını duyurmuştu. Bununla birlikte ABD’li vatandaşlar artık MoneyGram mobil uygulaması aracılığıyla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) gibi kripto varlıklar ile alım satım işlemleri gerçekleştirebiliyor. 

Son olarak mobil ödeme işleme uygulaması Cash App ise kullanıcıların daha hızlı, daha verimli Katman 2 protokolünde BTC gönderip almalarına izin vermek için Bitcoin Lightning Network aracılığıyla işlem gerçekleştirilebilmesi için destek eklediğini açıkladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask ve PayPal’den iş birliği! PayPal aracılığıyla Ethereum transfer edebilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!