Bitfarms, Nasdaq’tan uyarı bildirimi aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada merkezli Bitcoin (BTC) madencilik şirketi Bitfarms, devam eden kripto kışı nedeniyle Nasdaq’taki listelenmesiyle ilgili uyumluluk sorunlarıyla karşı karşıya kaldı.

Bitfarms, şirketin hisse fiyatı art arda 30 iş günü boyunca 1 doların altında kaldığı için 13 Aralık’ta Nasdaq’tan bir uyarı bildirimi aldı.

Bitfarms, 14 Aralık’ta söz konusu haberi açıkladı ve Nasdaq’ın gereksinimlerine yeniden uyum sağlamak için 180 günlük bir başlangıç süresi olduğunu söyledi.

Bitfarms’ın hisseleri, uyumluluğu yeniden sağamak için 12 Haziran 2023’e kadar herhangi bir zamanda en az 10 ardışık gün boyunca hisse başına 1 dolardan kapanmalı. Duyuru notlarına göre böyle bir durumda Nasdaq personeli, Bitfarms’a uyumluluğu sağladığına dair yazılı bildirimde bulunacak.

Ancak 180 günlük süre kesin sınır değil. Bitfarms, uyumluluk süresini 12 Haziran’dan sonra bile uzatma şansına sahip olacağını belirterek şu cümleleri kurdu:

“Şirket, 12 Haziran 2023’e kadar Kural 5550(a)(2)’ye uyum sağlamadığı durumda 180 günlük ek bir uyum süresi için hak kazanabilir.”

Şirket, ek olarak Nasdaq mektubunun yalnızca bir bildirim olduğunu, ayrıca bu bildirimin Bitfarms hisseleri (BITF) borsada işlem görmeye devam edeceği için listeleme veya alım satım üzerinde hemen bir etki göstermediğinin altını çizdi.

Bitfarms ayrıca, şirketin Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda listelenmeye devam ettiğini ve Nasdaq’tan gelen son bildirimin ise, firmanın bu tür listelemelere veya alım satım faaliyetlerine uygunluk durumu üzerinde hiçbir etkisi olmadığını da belirtti.

Bitfarms, Cointelegraph’ın daha önce de bildirdiği üzere, nisan ayında Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda halka açıldıktan sadece birkaç ay sonra Haziran 2021’de Nasdaq’ta hisse senedi alım satımına başladı.

Bitfarms hissesi, Aralık 2021’de yaklaşık 6 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra devam eden kripto para birimi ayı piyasasına paralel olarak Nasdaq’ta kademeli olarak tükeniyor.

İlginizi Çekebilir: BTC zorluğu 2021’den beri en büyük farkla düştü

Nasdaq’ın bir yıllık grafiğindeki Bitfarms hisse performansı. Kaynak: TradingView

TradingView’den alınan verilere göre, Bitfarms’ın hisseleri Ekim 2022’nin sonlarında 1 doların altına düştü ve o zamandan beri 1 dolara geri çıkamadı. Bitfarms’ın hissesi, gün boyunca yüzde 7,6 artış kaydederek 13 Aralık’ı 0,54 dolardan kapandı.

Bitfarms, piyasada devam eden kriz nedeniyle büyük sorunlarla karşı karşıya kalan birçok kripto para madenciliği şirketinin arasında bulunuyor. Firma, haziran ayında borcunu azaltmak için yaklaşık 62 milyon dolar değerinde kendi madenciliğindeki Bitcoin’i satmak zorunda kaldı. Argo Blockchain, Core Scientific ve Riot Blockchain’in de dahil olduğu birçok madencilik firması da zorlu piyasa koşullarında Bitcoin’lerini satmayı seçti.

Argo Blockchain ise 12 Aralık’ta iflas başvurusunda bulunmaktan kaçınmak için varlıklarını satmayı düşündüğünü söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitfarms, Nasdaq’tan uyarı bildirimi aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!