ABD’li Senatörden Binance İçin Çin Desteği İması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li senatör Bill Hagerty, bugün düzenlenen duruşma sırasında Binance’in Çin hükümeti tarafından desteklendiğini ima etti.

Senato Bankacılık Komitesi’nin kripto para borsası FTX ile ilgili düzenlediği duruşmada konuşan Hagerty, Binance’in Çin Komünist Partisi ile “bağlarının olduğunu” ve “devlet tarafından desteklendiğini” söyledi.

Binance’in işlem hacmi bakımından FTX’e kıyasla yedi kat daha büyük olduğuna dikkat çeken Senatör Hagerty, Binance’in başına FTX’inkine benzer bir kriz gelmesi halinde, bunun “felaket” niteliğinde sonuçlarının olabileceğini vurguladı.

Senatör Hagerty ayrıca Binance’in gelişmekte olan ülkelerin pazarlarında, “piyasayı bozucu şekillerde” faaliyet gösterdiğini söyledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bundan yalnızca bir ay önce Binance’in Çinli bir şirket olduğuyla ilgili iddialara yanıt vermiş, Binance’in Çinli bir şirket olmadığını vurgulamış ve şunu söylemişti:

“Size şunu söyleyeyim. Çinli bir şirket, kamuya açık bir şekilde Çinli bir şirket olmadığını söylemeye asla cüret edemez.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
ABD’li Senatörden Binance İçin Çin Desteği İması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!