Ripple-SEC Davası İçin Verilen 15 Aralık Tarihi “Doğru Değil”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX Business muhabiri Eleanor Terrett, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 15 Aralık’ta bir uzlaşmaya varacağı iddiasını yalanladı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, hafta sonunda yaptığı açıklamalarda Ripple ile SEC arasındaki davanın 15 Aralık’ta sonlanabileceğine dair bazı söylentiler olduğunu söylemişti.

“Ripple davasının 15 Aralık’ta biteceğine dair dedikodular duydum. Bu dava sektör genelinde felaket düzeyinde etkiler yaratabilir.”

FOX Business muhabiri Eleanor Terrett ise XRP’nin geliştiricisi Ripple ile SEC arasındaki davanın 15 Aralık’ta biteceği iddialarını yalanlıyor. Bu iddiaların “doğru olmadığını” söyleyen Terrett, şu paylaşımı yaptı:

“Davaya yakın olan kaynaklarımız, 15 Aralık’la ilgili çıkan dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor.”

Geçen ay da buna benzer bazı dedikodular çıkmış, Ripple ve SEC davasının 15 Kasım’da sonlanacağı iddiası ortaya atılmıştı. Terrett, bu iddiaları da yalanlamıştı.

XRP topluluğunun tanınan isimlerinden avukat John E. Deaton da Terrett’ı destekler bir açıklama yaparak, “(Bu bilgi) herkesten önce (Terrett’ın kaynaklarına) ulaşırdı. Terrett da (bu iddia) doğru değil diyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple-SEC Davası İçin Verilen 15 Aralık Tarihi “Doğru Değil”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!