Bybit, borsaların rezerv kanıtı verilerini yayınlama kervanına katıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX borsasında meydana gelen çöküşün ardından kripto para piyasasındaki pek çok borsa yatırımcıların güvenini yeniden kazanabilmek adına rezerv kanıtı verilerini yayınlamaya başladı. Kripto para borsası Bybit ise rezerv kanıtı verilerini yayınlayan borsalar kervanına katılan son platform oldu. 

Bybit, 12 Aralık itibarıyla Merkle Tree tabanlı rezerv kanıtı verilerini paylaştığını duyurdu. Bununla birlikte yeni şeffaflık girişimi, yatırımcıların borsaya yatırılan kişisel fonlarıyla birlikte Bybit’in varlıklarını doğrudan onaylamasına olanak tanıyor. 

Söz konusu şeffaflık girişimi, Bybit Earn ürünlerindeki kripto varlıkları da olmak üzere hem ticaret hesaplarında hem de fon hesaplarında parası olan tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumdadır. 

Buna ek olarak yeni özellik, varlıkların 1’e 1 oranında kalmasını sağlayan Bybit’in cüzdan sahipliğinin onaylanmasına imkân tanıyor.  

Duyuruya göre Bybit, para çekme işlemlerini ve risk yönetimi kontrollerini artırıyor. Borsa, ayrıca Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) cüzdanlarının içeriğinin tamamını yayınlamayı da taahhüt etti. 

Bybit, FTX krizinden neredeyse bir hafta sonra 16 Kasım tarihinde rezerv kanıtı verilerini zaten yayınlamıştı. 

İlginizi çekebilir: Crypto.com rezerv kanıtı verilerini yayınladı!  

Yatırımcılar dikkatlerini fonlarını güvende ve borsaları sorumlu tutmaya döndürürken, kripto sektörünün en büyük oyuncularından çoğu benzer şeffaflık stratejileriyle ortaya çıktı. 

Öte yandan Binance borsası, Merkle Tree odaklı rezerv kanıtı verilerini yayınlayan ilk kripto para borsası oldu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit, borsaların rezerv kanıtı verilerini yayınlama kervanına katıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!