FTT yatırımcılarının iddiaları soruşturulacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hissedar hakları dava şirketi Schall Law Firm, yakın bir zamanda kandırılan FTX Token (FTT) yatırımcılarına yardım etmek için yatırımcıların menkul kıymetler yasalarının ihlali nedeniyle FTX’e karşı iddialarını soruşturma görevini üstlendi.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in yaptığı mali dolandırıcılık nedeniyle bir milyondan fazla insanın tüm birikimlerini kaybettiği tahmin ediliyor. Hukuk firması, yatırımcıların kayıplarını yasal olarak telafi etmelerine yardımcı olmak için FTX’i yanıltıcı beyanlarda bulunmak veya önemli bilgileri ifşa etmemekten dolayı soruşturmayı planlıyor.

Schall Hukuk Bürosu, resmi bir açıklamada çeşitli medya yayınlarının FTX-Alameda faaliyetlerindeki çatlakları nasıl ortaya çıkardığını ve sonunda FTX’in şirket içi FTT tokenlerinin çökmesine yol açtığını vurguladı.

Hukuk firması ayrıca tüm FTT yatırımcılarına, FTT tokenlerinin alım ve satımıyla bağlantılı bilgileri paylaşarak sürece katılmalarını tavsiye etti. Buna ek olarak yatırımcıların, mahkemenin çoklu iddiaları yönetmek için toplu davanın en iyi seçenek olduğuna karar vermesi durumunda, davacılar onaylanmadığı sürece bir avukat tarafından temsil edilmediklerini bilmeleri gerekiyor.

Ayrıca Tether yöneticileri ve Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ)’nin de dahil olduğu kripto girişimcileri, SBF’nin FTX’i kurtarmak için kripto piyasasını istikrarsızlaştırmaya çalıştığına inanıyor.

İlginizi Çekebilir: SBF’nin eylemleri kendi ebeveynlerinin mesleğini zora soktu!

FTX, kısa bir süre önce yatırımcıların kaybettiği paranın izini sürmek için bir adli mali müfettiş ekibi tuttu. Firmanın asıl hedefi de kayıp dijital varlıkları tespit etmek ve kurtarmak için varlık takibi yapmak.

FTX borçlularını temsil eden hukuk firması Sullivan & Cromwell’in ortaklarından James Bromley, 22 Kasım’da FTX’ten önemli miktarda varlığın çalındığını veya kaybolduğunu belirtti. Firma ayrıca, Chainalysis gibi blokzinciri analitik firmalarının yargılamanın bir parçası olarak yardım için görevlendirildiğini açıkladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTT yatırımcılarının iddiaları soruşturulacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!