SBF’den CZ’nin İddialarına Cevap: Artık Yalan Söylemene Gerek Yok, Sen Kazandın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

SBF gün içerisinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CZ’nin kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi. CZ, Binance’in FTX üzerindeki yatırımlarını geri çekme haberine karşılık SBF’nin çıldırdığını ve ödemeleri geri almak için olağanüstü yollara başvurmaları gerektiği yönünde kendilerini tehdit ettiğini belirtmişti. SBF bu iddialara “sen kazandın hala neden yalan söylüyorsun?” ifadeleriyle cevap verdi.

SBF, Binance’in yatırımlarından çıkma anlaşması sırasında 75 milyon dolar fazladan para istediğini ve FTX’in artık yatırımcıları arasında Binance’i görmek istemediği için bu anlaşmayı kabul ettiğini öne sürdü. Ayrıca FTX’in Binance’in elindeki hisseleri satın almaya karar vermediği sürece Binance’in bir yatırımcı olarak yatırımlarını geri çekme hakkı bile olmadığını, buna rağmen çıkmalarına izin verdiklerini iddia etti.

SBF yine gün içerisinde yaptığı bir açıklamada ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi tarafından gelen çağrıyı kabul etti. SBF, 13 Aralık tarihinde meclis karşısında sınırlı da olsa olayların arka yüzü konusunda hesap verecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SBF’den CZ’nin İddialarına Cevap: Artık Yalan Söylemene Gerek Yok, Sen Kazandın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!