Decentraland, Arazi Sahiplerine Sanal Emlak Kiralamayı Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland, mülk sahiplerinin mülklerini başka kişilere kiralayabileceğini açıkladı. Yeni sistem, Decentraland Foundation (zincir dışı) tarafından yönetilen bir sunucuda tutulan veriler yardımıyla gerçekleşecektir. Ayrıca Ethereum (zincir üzerinde) kullanılarak gerçekleştirilen işlemlerle hem LAND sahiplerinin hem de kiracıların güvenli ve merkezi olmayan bir şekilde LAND kiralamasına olanak tanıyacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Decentraland Kira İşlemlerini Başlatıyor!

Decentraland, kullanıcıların Ethereum Blockchain’de kendi yerel token’ı paralarından biri olan MANA’yı kullanarak sanal arazi parselleri satın alabilecekleri bir Metaverse’tür. Bu Metaverse, 2020’de piyasaya sürülen bir sanal dünyadır. Üyeler, arazi satın almanın yanı sıra birbirleriyle bağlantı kurabilmektedir. Ayrıca kullanıcılar, etkileşimli dApp’leri kullanarak oyunlar oynayabilir ve karlı alışverişlerde bulunabilir.

Decentraland LAND sahiplerini, LAND’in parsel, emlak veya her ikisi olup olmadığını dikkate almayarak işlemleri gerçekleştirecektir. LAND için akıllı sözleşmeyi tutan hesaplar veya cüzdan adresleri olarak tanımlamaktadır. Tüm LAND kiralamaları, Decentraland’ın yerel token’ı olan MANA ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca peşin olarak ödemeler gerçekleştirilmektedir. Platform, kampüsler inşa etmek için mülk kiralayan dijital kurumlara ve kulüp veya parti alanı kiralayan DJ’lere örnek olmaktadır.

Çoğu kiralama sözleşmesinde olduğu gibi, Decentraland ev sahipleri de kiralama sözleşmesi bitene kadar araziyi satamamaktadır. Ayrıca satın alma tekliflerini kabul etmesi mümkün değildir. Sosyal medyada Decentraland kullanıcıları aynı kiralama hizmetinin giyilebilir cihazlar için de geçerli olması gerektiğini savunmaktadır. Genel olarak, topluluktan gelen yanıt olumludur. Bu, Metaverse ve Web3 endüstrisinin daha fazla ilgi çekmeye devam ettikçe meydana gelen gelişmelerden biridir.

Metaverse Dünyasında Gelişmeler Devam Ediyor!

Mozilla, Metaverse yeteneklerini ve kullanıcılarının dijital deneyimlerini geliştirmek için Active Replica’yı satın aldı. Metaverse ve GameFi yaratıcısı Animoca, dijital gerçekliği genişletmek isteyen geliştiriciler için 1 milyar dolarlık bir Metaverse fonu kuracağını ima etti.

Metaverse, özellikle müzik festivalleri ve moda haftası gibi mega etkinlikler, yeni topluluk üyeleri ve geliştiricilerin daha geniş Web3 dünyasına girmeleri için bir portal olarak hizmet vermeye devam ediyor. Bu durum da sektörün sürekli olarak canlı kalmasına yardımcı olmaktadır. Arka arkaya gerçekleşen yatırımlar ekosistemin değerlenmesine sebep olmaktadır. Ayrıca uzun vadede ek kullanım alanlarının sunulması tüm yatırımcıların dikkatini çekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland, Arazi Sahiplerine Sanal Emlak Kiralamayı Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!