Atari NFT’leri ile Pixels.com Ortaklığı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atari, 50. yıl dönümü için NFT koleksiyonunu Pixels.com’un yardımıyla fiziksel dünyaya taşımaya karar verdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Atari’nin NFT Koleksiyonu için Yeni Hayat

Atari yıldönümü koleksiyonunun herhangi bir sahibi artık AtariPrints.com’u ziyaret edebilir. Ayrıca Ethereum cüzdanlarını bağlayabilir ve Atari NFT’lerini çerçeveli baskılara ve posterlere dönüştürerek ilk olarak Eylül ayında piyasaya sürülen koleksiyona yeni bir soluk getirebilir.

AtariPrints.com, baskı teknolojisi şirketlerinden biri olan Pixels ile bir ortaklık tarafından desteklenmektedir. Pixels, herhangi bir görüntü tabanlı NFT’nin hızlı bir şekilde yüzlerce fiziksel ürüne dönüştürülmesine izin vermektedir. Bununla birlikte tasarımcıların ve sanatçıların NFT çalışmalarını fiziksel bir ürüne dönüştürmelerine olanak tanır.

“50 Yıllık Atari”

Bu yılın başlarında şirket, ikonik Atari 2600 oyun konsoluna saygı duruşunda bulunmak amacıyla 50. yıl dönümünü kutlamak için 2.600 NFT’lik bir koleksiyon başlattı. Nisan ayında duyurulan ve Eylül ayında yayınlanan koleksiyonda klasik oyunlarından sanat eserleri yer aldı. NFT sanat eserleri, Brezilyalı pop kültür sanatçısı Butcher Billy tarafından tasarlanmıştır.

Bu koleksiyonun piyasaya sürülmesi, Atari’nin tarihini kutlamasının hayranlara, koleksiyonculara benzersiz ve sınırlı sayıda NFT seti sunmasının bir yoluydu. Butcher Billy’nin stilize çizimleri, klasik oyunlara modern bir dokunuş katarak onları hem Atari hem de popüler kültür sanatı hayranları için daha da çekici kılıyor.

“Atari’nin 50 yılı” olarak adlandırılan koleksiyon, dünyanın en büyük NFT Pazarı olan Opeansea’de piyasaya sürüldükten birkaç saat sonra tükenerek hem video oyunu hayranları hem de NFT koleksiyoncuları arasında büyük ilgi gördü. Şimdi, Pixels ile yapılan son ortaklık, koleksiyonerlere dijital sanat eserlerinin video oyunu geçmişini anlatan, Atari markasını ve tarihini kutlayan somut bir versiyonuna sahip olma şansı veriyor.

Atari, NFT’leri ve Blok Zinciri Teknolojisini Seviyor

Atari yıllardır karanlık kripto sularına daldı. Pixels ve 50. yıl dönümü koleksiyonu iş birliği, Atari’nin blok zinciri dünyasına yaptığı girişimdir. Aslında, şirket oldukça profesyonel hale gelmektedir.

Kasım 2020’de video oyun şirketi kendi kripto para birimi olan $ATRI’yi piyasaya sürdü. Ancak token beklendiği kadar başarılı olmadı. Bununla birlikte değeri önemli ölçüde ve oldukça hızlı bir şekilde düştü.

Proje, eski futbolcu Ronaldinho Gaúcho gibi tanınan kişiler tarafından desteklenmiştir. Ancak bu yıl Nisan ayında projeden vazgeçilmiştir. Ayrıca şirket, $ATRI tokeninin yönetimi üzerinde kontrol eksikliğine atıfta bulunmuştur. Bununla birlikte şirket, tokeninin yeni bir sürümünü yayınlayacağını duyurmuştur.

Şirket bu yıl, her şeyi yapmaya karar vermiştir. Bununla birlikte şirketin tüm Web3 ve blok zinciri ile ilgili çabalarının ve girişimlerinin odak noktası olacak bir girişim olan Atari X’i duyurdu. Atari X projesi şu anda Co:Create ile çalışmaktadır. Ayrıca platformunu kullanarak $ATRI’nin yerini alacak olan web3 tokenlerini yayınlamaktadır.

Atari, NFT’lere ve blok zinciri teknolojisine bakan tek video oyun konsolu devi değildir. Sony PlayStation için yeni bir patent, şirketin oyun içi varlıkları izlemek için NFT’leri kullanmak istediğini gösteriyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Atari NFT’leri ile Pixels.com Ortaklığı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!