ApeCoin Staking’e İlk Günde 30 Milyon Dolardan Fazla Yatırım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ape Foundation, ApeCoin para birimi için stake etmeye başladıktan bir gün sonra, sözleşmesine 30 milyon doların üzerinde token yatırılmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

ApeCoin Staking Yatırımı

Yuga Labs ekosisteminin yerel para birimi olan token, Mart ayında Web3 kolektifinin temel dayanağı NFT koleksiyonları olan Bored Ape Yacht Club ve Mutant Ape Yacht Club sahiplerine airdrop yapıldı.

Tokenin fiyatı, stakinge giden haftalarda pek değişmedi. Yedi aralık tarihinden itibaren APE, iki hafta önceki fiyatla yaklaşık 4,20 dolardan işlem görüyordu. Geçen Nisan ayında Yuga Labs’ın Otherside metaverse arazi satışı olmuştur. Bununla birlikte Nisan ayından önceki günlerde zirvede olan APE, 22 doların üzerinde işlem görüyordu.

Sahipler, şirketin web sitesine göre 12 Aralık’ta ödül kazanmaya başlayabilirler. Bunun için APEStake.io’da APE tokenlerini veya Bored Ape ve Mutant Ape NFT’lerini stake edebilirler. 96.2 milyon $ APE, stakinge katılan kullanıcılara ödül olarak tahsis edilmiştir.

Bored Ape sahiplerinin çoğunluğunun yaşadığı birçok ülkede staking kısıtlı olmaya devam ediyor. Birkaç önde gelen topluluk üyesi tarafından yönetilen merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan Ape Vakfı, gerekçe olarak düzenleyici kaygıları gösterdi. Şirket yaptığı açıklamada, “Maalesef günümüzün düzenleyici ortamında iyi bir alternatifimiz yoktu” dedi.

Ape Stake İşlemlerinde Dikkatli Olma Çağrıları Yapıldı

NFT’lerini stake etmeyi düşünen kişilerin dikkat etmesi gereken önemli bir nokta vardır. Bununla birlikte BAYC NFT’sini stake eden biri bunu satarsa, stake ettiği APE’sini yeni alıcıya bırakacaktır. Ayrıca bu, birkaç BAYC sahibinin şimdiden kurbanı olduğu bir sorundur. Topluluk üyeleri, uyarıyı paylaşanları Twitter aracılığıyla uyarmak için çaba sarf etti:

“Ape, yatırdığınız/kazandığınız $ape içeren kasanın anahtarıdır. anahtarı satarsanız kasayı açamazsınız (yeni alıcı açabilir).”

Salı sabahı, hacme göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, 12 Aralık’ta ödüller birikmeye başladığında NFT pazarına bir APE staking programının geleceğini duyurdu. Ayrıca staking çemberi, yazdan bu yana hala önemli ölçüde (ETH’de %50’den fazla) düşük olan Bored Ape NFT fiyatlarına enerji vermek için çok az şey yaptı. Bugün, NFT pazarı OpenSea’de bir Bored Ape’in taban fiyatı 70 ETH’nin biraz altındaydı. Bununla birlikte değeri yaklaşık 87.000$’dı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin Staking’e İlk Günde 30 Milyon Dolardan Fazla Yatırım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!