Binance Destekli Token İçin Büyük Yakım Haberi: Yükseliş İçin Yeterli Olmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyetsiz borsa (DEX) PancakeSwap’in yerel token’ı CAKE uzun bir süredir yatay hareketine devam ederken milyonlarca dolarlık yakım bile bu döngüyü değiştirmeye yeterli olmadı.

PancakeSwap 5 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 28 milyon dolar değerinde 6,9 milyon CAKE’in yakıldığını duyurdu. Ancak haber akışı bile uzun bir süredir 4 dolar seviyelerinde işlem gören CAKE’e volatilite sağlamaya yeterli olmadı.

CoinMarketCap verilerine göre toplam 349 milyon ve dolaşımda 157 milyon arzı bulunan CAKE’in fiyatına dolaşımdaki arzın %4,4’üne tekabül eden bu büyük yakım haberi bile etki etmedi. Uzmanlara göre FTX iflası sonrasında önemli bir ralli yaşayarak geçtiğimiz iki hafta içerisinde %12’den fazla değer kazanan CAKE, kripto para piyasasının geneline bakıldığında yine de performans bakımından geride kaldı.

Öte yandan PancakeSwap’in ekim ayı içerisinde yapılan bir oylama sonucunda merkeziyetsiz bir finans uygulaması olarak yeni başlatılan Aptos (APT) ağına entegre olmasına dair bir karar alınmış ve kasım ayında karar uygulanmaya başlamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance Destekli Token İçin Büyük Yakım Haberi: Yükseliş İçin Yeterli Olmadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!