SEBA Bank, HashKey iş birliğiyle kurumsal kripto yaygınlığını artıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kışı alandaki gelişmeler ile ılımaya başlarken, dijital varlık odaklı iki şirket kuruluşlar arasında dijital varlık yaygınlığını artırmak için çalışacak.

Kripto odaklı şirket SEBA Bank, Cointelegraph ile paylaşılan duyuruya göre Hong Kong ve İsviçre’de dijital varlıkların kurumsal yaygınlığını hızlandırmak için finansal hizmetler şirketi HashKey Group ile iş birliği yaptı.

İki şirket, kripto ekosistemine dalmak isteyen kurumsal yatırımcılara çeşitli çözümler sunmayı hedefliyor. Her iki şirket de bulundukları ülkelerde yasalara uygun davranmaya özen gösterdiğiini ve çeşitli yasal çerçeveleri benimsediklerini açıkladı.

SEBA Bank CEO’su Franz Bergmueller, kripto ürün ve hizmetlere lisans sunma bakımından Hong Kong’un önde gelen bir ülke olduğunu belirtti. Dolayısıyla SEBA Bank, yerel dijital varlık ekosistemine girerek ülkedeki varlığını HashKey yoluyla artırmaya istekli gözüküyor.

HashKey’in yöneticilerinden Michel Lee, şirketin düzenlemeye öncelik veren bir yaklaşımla çalıştığını, yani yasalara uygunluğa odaklandığını vurguladı. Lee, SEBA BANK’in de aynı ilkeler ile çalışıtğını ve yeni iş birliğinden bu nedenden dolayı heyecan duyduklarını açıkladı.

HashKey Group, Hong Kong’ta faaliyet gösterebilmek için ülkenin Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) lisans aldı. SEBA BANK ise İsviçre’de dijital varlık saklama lisansı alan ilk oluşumdur. Şirket, 2021’den beri kurumsal saklama hizmetleri sunuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEBA Bank, HashKey iş birliğiyle kurumsal kripto yaygınlığını artıracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!