Animoca, geliştiriciler için milyar dolarlık metaverse fonu oluşturuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirketin kurucu ortağı, fonun hala çalışma aşamasında olduğunu ve metaverse odaklı girişimlere milyarlarca dolar sağlamayı planladığını duyurdu.

Nikkei Asia’nın 30 Kasım’da paylaştığı bir rapora göre, GameFi lideri ve metaverse geliştiricisi Animoca Brands’ın planlarında milyar dolarlık bir fon bulunuyor. Fon ve geliştiricilerin kullanabileceği kesin miktar henüz kesinleşmedi.

Animoca Brands’ın kurucu ortağı Yat Siu, bir röportajda fonun potansiyel olarak metaverse odaklı orta ve geç aşama girişimlere tahsis etmek için 2 milyar dolara kadar ulaşabileceğini söyledi.

Cointelegraph, şirketten söz konusu fonun çalışma aşamasında olduğunu doğruladığı bir yorum almak Animoca Brands’a ulaştı.

Siu ile yapılan röportaja göre, fon alacak kişiler için herhangi bir coğrafi kısıtlama olmayacak ve fonun birincil odak noktası ise “dijital mülkiyet haklarıyla ilgili her şey” olacak.

Siu ayrıca fonların, yatırımcıların sermaye verimliliğini takip etmelerine ve getirileri optimize etmelerini sağlayan Web3 ve metaverse alanında daha olgun bir gelişimsel atmosfere hitap etmeyi amaçladığını söyledi.

“Fon, hisse senedi optimizasyonuna odaklanacak.”

Animoca ayrıca önde gelen metaverse platformlarından The Sandbox’ın çoğunluk hissedarı konumunda bulunuyor. Yeni fondan ilk yatırımların ise 2023 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.

Animoca, The Sandbox metaverse’ye yaptığı yatırımın yanı sıra hem NFT hem de GameFi geliştirmesine büyük ölçüde dahil oldu. Siu, ayrıca GameFi’nin, kitlelerin metaverse alanına girmesi için en büyük rampalardan biri olacağına inandığını söyledi.

DappRadar’dan alınan bir yatırım raporu, GameFi ve metaverse girişimlerinin üçüncü çeyrekte 1,3 milyar dolarlık büyük bir gelir getirdiğini ortaya koydu. Bu miktarın yüzde 36’sı ise özellikle Web3 metaverse altyapı projeleri içindi.

Yatırımların yanı sıra, metaverse tasarımını geliştiriciler için daha erişilebilir hale getirecek verimli araçlar için birçok proje üzerinde çalışılıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca, geliştiriciler için milyar dolarlık metaverse fonu oluşturuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!