RealFevr ve İspanya Futbol Federasyonu İş Birliği Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portekiz’in NFT pazarı ve fantezi futbol platformu RealFevr, İspanya Kral Kupası’na dayalı NFT koleksiyonu başlatacaktır. Bununla birlikte İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu ile çığır açan bir ortaklığa ulaştı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

GameFi Yarışmasına İlk Futbol Federasyonu

Lizbon merkezli RealFevr, İspanya Kral Kupası’ndan tarihi anların özel dijital koleksiyonlarını oluşturacaktır. Bununla birlikte İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu (RFEF) ile üç yıllık bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Kupa, İspanya futbolundaki en eski futbol organizasyonudur. Ayrıca La Liga’dan (İspanya birinci ligi) 20 yılı aşkın bir süre önce gelmektedir.

Bu koleksiyon, aralarında merhum Diego Maradona, Iker Casillas, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Andoni Zubizarreta, Paulo Futre, Neymar, Raúl, Andrés Iniesta ve Luis Figo’nun da bulunduğu birinci sınıf futbolcular tarafından sergilenen müsabakadan eşsiz anların videolarından oluşacak.

Bu ortaklıkla RFEF, ulusal futbol federasyonları arasında bir öncü olacak çünkü dijital koleksiyon öğeleri, RealFevr tarafından desteklenen dünyanın ilk futbol takas anları oyunu FEVR Battle Arena’da oynanabilecek. Oyun ve finans terimlerinin birleşimi olan GameFi, oyunların blok zinciri teknolojisi kullanılarak geliştirildiği ve oyunculara oyun oynamaları için teşvikler sunduğu uygun bir web3 ifade eder.

RealFevr ve RFEF’in Koleksiyonu Nasıl Alınır?

Bu dijital koleksiyon öğelerine sahip olmak isteyen herkes, RealFevr’in web sitesini ziyaret etmelidir. Ayrıca kullanıcılar, istek dahilinde paket teslimatları sırasında kullanıma sunulan dijital paketleri satın alabilirler. Şimdiye kadar ilk 24 saatte tükenen dört farklı paket satışında 145.000’den fazla paket satılmıştır.

Copa del Rey koleksiyon öğeleri, sahipleri tarafından FEVR Battle Arena’da oynayıp rekabet etmek için kullanılmaktadır. FEVR Battle Arena, oyuncuların dijital koleksiyon anlarını yapay zekaya veya diğer oyunculara karşı savaşlar, doğrudan meydan okumalar ve 1’e 1 gibi bir dizi farklı oyun modunda oyun içi varlıklar olarak kullanabilecekleri ilk web3 futbol anları oyunudur.

RFEF Pazarlama Direktörü Rubén Rivera, ortaklığın Copa del Rey hayranları için harika haber olduğunu söyledi. RealFevr’in fantezi futbol, ​​dijital koleksiyon ürünleri ve topluluk oluşturma alanındaki uzmanlığını sergiliyor. RFEF ve RealFevr’in ortaklığı, faaliyetlerinin profesyonelleşmesini, modernleşmesini ve dijitalleşmesini geleceğin ana zorluklarından biri olarak gören Portekizli şirketin 2020-2024 stratejik planının bir parçası.

RealFevr, tıpkı RFEF ile olan bu ortaklık gibi, NFT koleksiyonlarında kullanılacak yeni fikri mülkiyet haklarına odaklanan yeni ortaklıkların yanı sıra uluslararası genişleme planını hızlandırmak için kısa bir süre önce bir Series A finansman turunda 10 milyon dolar toplamıştı.

Futbol ve Web3

Futbol ve spor, futbol kulüpleri ve oyuncularla çeşitli ortaklıklar kurarak en son web3 trendlerine hükmediyor. Ayrıca NFT koleksiyonu başlatmak için Binance ile ortaklık yapan Cristiano Ronaldo’nun durumu da buydu.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RealFevr ve İspanya Futbol Federasyonu İş Birliği Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!