MetaX, NFT Sektöründe İlk Çıkışını Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MetaX, NFT pazarının açıldığını duyurdu. Platform, metaverse ve blok zinciri tabanlı oyunlarla ilgili NFT projelerini yönetmeyi hedefliyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Farklı Proje Parametreleri

Şirket, kendi pazarında satışa sunulacak üç metaverse ve GameFi projesini tweet’te kullanıcılarına duyurdu. Böylece MetaX NFT’de sunulacak ilk teklifler NFT Worlds, Axie Infinity ve Joyride Games’dir.

MetaX’in kurucusu ve CEO’su Jun Kawasaki’ye göre oyunlar Japon kültürünün ayrılmayan bir parçasıdır. Bu nedenle, şirketin finansal kaynaklarının bir kısmını blok zinciri oyunlarının ve girişimlerinin büyümesine ve geliştirilmesine adadığını söylüyor. Pazar yerinin hayal ettiği gibi canlandığını görmeyi sabırsızlıkla beklediğini de ekliyor.

Kawasaki liderliğindeki şirket, kripto para birimi kullanıcıları arasındaki istikrarsızlık ve güvensizlik sorunlarını çözmek için Binance Cloud’u benimsedi. Ayrıca bu, kripto para birimi ticaretini mümkün kılan son teknoloji ürünü bir çözümdür. Bu teknoloji ile kullanıcılar güvenli bir şekilde işlem yapabilmektedir.

MetaX Market, blok zinciri ve NFT teknolojisini kullanan bir oyun ve finans birleşimi olan GameFi’nin muazzam potansiyelini tahmin etmek için NFT ve blok zinciri teknolojisinin sağlam gelecek projeksiyonlarına güveniyor. Bununla birlikte Haziran 2022 itibarıyla GameFi ve play-to-earn, basit piyango tarzı oyunlardan karmaşık MMORPG’lere kadar değişen yaklaşık 1.551 projeyi tamamladı.

Ayrıca piyasada ücretsiz bir finansal derecelendirme sistemi de bulunacaktır. Satışlarda %2,5 komisyon, her yönlendirme için %1,25 ve içerik oluşturucular için %5-10 telif hakkı sağlayacak. Bununla birlikte NFT’nin uluslararası projelerinin Japon pazarına erişmesini, içeriden bilgi edinmesini ve MetaX ile etkinliklere katılmasını teşvik edecek planlar da mevcuttur. Böylece MetaX, GameFi ve metaverse odaklı borsa grubuna katılmaktadır. CEO’nun hedefi, metaverse, NFT ve GameFi’nin üç pazarına hakim olmaktır.

Jun Kawasaki: Başarılı Bir Japon Girişimci

Jun Kawasaki, “Cagliostro Kalesi” animasyon filminde çalışan 31 yaşında bir girişimcidir. Asperger sendromlu bir anne tarafından büyütülmüştür. Jun, zihinsel engelleri nedeniyle toplumun insanların yeteneklerini iyi şekilde kullanmasına izin vermediğini hemen fark etti.

O zamandan beri, 30 milyondan fazla üyesi olan küresel bir topluluk olan Tokyo Otaku Mode dahil olmak üzere birçok şirket ve BT firmasının yönetim kurullarında çalıştı ve görev yaptı. 15 yaşında mühendis olarak çalışmaya başlayan Jun, bilgisini kullanarak MetaX’i küresel topluluk haline getirmek istiyor.

MetaX lideri hayatının işi olarak şu anda başkanı olduğu Gftd Japan’ı kurdu. Gelişimsel engelli kişiler için programlara, eğitimlere ve istihdam desteğine erişim sağlayan bir şirkettir. Jun, yetenekli bir mühendis ve sosyal girişimcilikte öncüdür. Japonya’da MMD kültürünün gelişmesine yardımcı oldu ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bir şirket kurdu.

Ayrıca Unity ve Web3 teknolojilerini kullanarak Amadeus’ta VR/AR endüstrisi için ürünler geliştirdi. Bugün lider, otizmli öğrencilerin bilgisayar programlama ve 3D tasarım eğitimi alabilecekleri bir okul işletiyor. Jun, insanları ve kültürleri birden çok metaverse’de birbirine bağlayan mevcut şirketi MetaX’i piyasaya sürmeden önce CTO olarak bir DAO, bir Defi ve bir Kripto Borsası oluşturup yönetti.

MetaX Hakkında

MetaX, büyüyen şirketlere devlet kısıtlamalarını azaltmaya çalışan bir platform sağlayan bir şirkettir. Buna ek olarak grup, şirketlere projeleri hakkında farkındalık yaratma ve kamu ilgisini artırma çabalarında yardımcı olmayı taahhüt eder. MetaX’in yardımıyla, kullanıcılar metaverse’nin kullanılmayan muazzam potansiyelinden yararlanabilirler ve istediklerini deneyimleyebilirler. Gerçekten de, annesinin durumundan ilham alan Jun Kawaski, ulusu ilerletecek zenginlik yaratmak için Japon hükümetinin koyduğu tüm engelleri aştı.

MetaX, NFT Sektöründe İlk Çıkışını Yapıyor! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaX, NFT Sektöründe İlk Çıkışını Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!