Kripto bankası Seba, Hong Kong’da ofis açtığını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre merkezli kripto bankası Seba, Asya-Pasifik bölgesindeki büyümesini desteklemek için Hong Kong’da ofis açtığını duyurdu. Söz konusu hamle, Hong Kong’un kripto dünyası için bir merkez olma planlarını açıklamasının hemen ardından geldi. Şirket, Hong Kong’daki ofisin Asya-Pasifik bölgesindeki operasyonları için bir merkez statüsünde olacağına işaret etti.  

Öte yandan; Hong Kong’un kripto merkezi olma planlarını açıklaması, Singapur’un kripto paralara yönelik getirdiği sıkılaştırılmış düzenlemeleri takip etti. Bölgede kullanımda olan kripto varlıkların kapsamını genişletmeyi planlayan Hong Kong, kripto pazarını bireysel yatırımcılara nasıl açacağına yönelik araştırmalar da yapmaya başladı.

Seba Bank CEO’su Franz Bergmueller ise konuya ilişkin açıklamasında Hong Kong’un uluslararası bir finans merkezi olarak hatırı sayılır bir geçmişe sahip olduğunu ve yasal düzenlemeler konusunda kripto para birimlerini destekleyici bir yaklaşım benimsediğini dile getirdi.  

Seba’nın Hong Kong’daki ofisi Ludovic Shum tarafından yönetilecek 

Seba Hong Kong Genel Müdürü Ludovic Shum’ın, Hong Kong’daki yeni ofisin operasyonlarından sorumlu isim olacağı aktarıldı. Shum, daha önce Credit Suisse, HSBC, Merrill Lynch ve Hong Kong’un mali düzenleyicisi ‘Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nda (SFC) da çalışmıştı.  

Diğer yandan; Seba Hong Kong, başlangıçta pazar araştırması ve danışmanlık hizmetlerine odaklanmayı planlıyor. Dünyaca ünlü kripto bankasının İsviçre’deki ofisleri; alım-satım, yapılandırılmış finansal ürün, banka hesabı, kart, ‘staking’, kripto saklama ve NFT saklama gibi bankacılık ve yatırım hizmetleri sunuyor. Sunulan hizmetlerin tümünün düzenlemeye tabi olduğu ifade ediliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto bankası Seba, Hong Kong’da ofis açtığını duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!