ABD Hazine Bakanı FTX İflası ve Kripto Paralar Hakkında Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, FTX iflası ve kripto paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

ABD Hazine Bakanı Yellen, 30 Kasım tarihinde küresel ve kripto para piyasası için önemli açıklamalar yaptı. Yellen, FTX iflasına şaşırdığını belirtirken kripto paralar hakkında şüpheli olduğunu ve kripto para birimlerinin uygun bir düzenlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yellen daha öncelerde yaptığı FTX çöküşü ile ilgili açıklamalarda, “kripto paralar geleneksel finans sistemiyle entegre olsaydı daha kötü etkiler yaratabilirdi” ifadelerine yer vermişti. Yellen kripto paraları birçok konuda eleştirse dahi kripto para birimlerinin ödeme sistemlerine katabileceği yeniliklerin sağlıklı olabileceğini düşünüyor.

ABD hükümetinin halihazırda Başkan Joe Biden‘ın bir yürütme emri kapsamında kripto para sektörünü düzenlemeyi araştırıyor. Kripto para düzenlenmesiyle oldukça yakından ilgilenen hazine bakanı bugün yaptığı açıklamada, görevine devam etmek istediğini de belirtti.

Kripto para piyasasını en çok etkileyen isimlerden biri olan Yellen’in bu açıklamalarının piyasaya bir etkisi olmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hazine Bakanı FTX İflası ve Kripto Paralar Hakkında Konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!