Kellogg’s İngiltere, metaverse’e giriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahvaltılık gevrekleri ile tanınan gıda devi Kellogg’s’un İngiltere birimi, metaverse’e girdiğini açıkladı. Şirketin metaverse’ü, çok oyunculu sanal evren Blankos Block Party içerisinde inşa edildi. Oyuncuların, oyundaki dünyayı keşfetmek için Pop-Tarts bisküvi temalı NFT’leri toplayabildiği ve takas edebildiği görüldü.  

Aktarılan detaylara göre; oyun, Epic Games oyun mağazasında ücretsiz olarak oynanabiliyor. Blankos Block Party kullanıcılarının çoğu, 18-24 yaş arasındaki oyunculardan oluşuyor. Bu nedenle söz konusu hamlenin, Kellogg’s’un genç kitleyle etkileşime geçebilmesine olanak tanıyacağı tahmin ediliyor. 

Poptarts NFT’ler, Mythical Games ile iş birliği içerisinde geliştirildi 

Öte yandan Poptarts NFT’ler; “Hop Pop”, “Punk Pop” ve “Glam Pop” olmak üzere toplamda 3 farklı karakteri içerisinde barındırıyor. NFT’lerin, Mythical Games ile iş birliği içerisinde geliştirildiği ifade ediliyor. Projenin hayata geçirilişinde kilit rol oynayan diğer şirketler arasında ise İngiltere merkezli reklam ajansları Carat ve Dentsu Creative yer alıyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kellogg’s İngiltere, metaverse’e giriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!