Chainlink fiyatı iki haftada yüzde 25 yükselebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chainlink (LINK), staking protokolünün başlatılmasına doğru önümüzdeki birkaç gün içinde yüzde 25 ralliye hazırlanıyor gibi gözüküyor.

Chainlink fiyatı staking öncesi yükseliyor

Beta modda 6 Kasım’da başlatılacak staking özelliği, LINK sahipleri için ödül kazanma fırsatını artırmaya odaklanan “Chainlink Economics 2.0” kapsamında geliyor.

Chainlink kullanıcılarının önceden LINK ödülü almak için kendi düğümlerini kurmaları gerekiyordu. Staking özelliği, LINK ödülü kazanabilecek yeni alanlar yaratarak token’a olan talebi teorik olarak artırabilir.

Buna ek olarak, LINK’in çatı şirketi Chainlink’e kahin hizmet sağlayıcısı olarak talepte de artış görülebilir.

Blockhain odaklı medya şirketi Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein, FTX’in çöküşünün ardından borsa rezervlerine ilişkin netliğin artırılmasının beklendiğini söyledi. Gokhshtein’a göre bu durum, Chainlink gibi kahin hizmetlerine olan talebi yükseltebilir.

$LINK is definitely being overlooked. With everything that’s happened and with the new “Proof of Reserves” being pushed out there, ChainLink will be used to push that data out there.

— David Gokhshtein (@davidgokhshtein) November 26, 2022

Chainlink Labs, rezerv kanıtı (PoR) denetleme hizmetlerini 10 Kasım’da başlatmıştı.

Tüm bu spekülasyonlar, Chainlink fiyatına yukarı yönde etki yaptı. LINK, 5,50 dolar civarında dip yaptıktan sonraki sekiz günde yüzde 35,50 yükseldi. LINK, 29 Kasım itibarıyla 7,50 dolar civarından işlem görüyor.

LINK/USD paritesi, teknik göstergelere göre kısa vadede yükselişe devam edebilir.

LINK kırılma formasyonu geçersiz oldu

LINK, FTX olaylarının ardından kaybettiği yükselen destek trend çizgisini üç hafta sonra, 29 Kasım’da yeniden geçti. Chainlink, böylece 4 dolara kırılma öngören yükselen üçgen kırılma formasyonunu da geçersiz kıldı. 

Şimdi ise formasyon dahilinde seyreden LINK, aşağıdaki grafikte de görüldüğü gibi aralık ayının ikinci haftasına kadar 9,40 doları görebilir. Bu da güncel kura kıyasla yüzde 25 artışı temsil ediyor.

LINK/USD paritesinin üç günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Piyasa analisti Michaël van de Poppe da LINK fiyatının 9 doları geçmesini bekliyor.

#Chainlink showing a ton of strength, also expecting continuation there to happen.

If I didn’t have a long yet (but I do), then I’d be targeting for something like this in which I’d be looking at $9 area for a TP. pic.twitter.com/rRdv4eL91H

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) November 29, 2022

Dahası, 9,40 dolar direncinin geçilmesi halinde, yükselen üçgen kırılma hedefi olan 16 dolar dahi görülebilir. Tam aksine üçgenin alt trend çizgisinin altına bir kez daha gerilenmesi halinde 4 dolar, yani güncel kurun yüzde 45 altı hedef alınabilir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink fiyatı iki haftada yüzde 25 yükselebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!