Afrikans NFT Koleksiyonunun Değeri Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afrikans NFT koleksiyonu, Gana ve Kamerun’un Katar dünya kupasındaki performansının ardından büyük kazançlar kaydetti. Her iki takım da kaybederken, performanslarının taraftarları etkilediği görülmektedir. Dünya Kupası 2022, taraftar katılımı dahil olmak üzere farklı düzeylerde çok sayıda NFT katılımı gördü. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Afrikans NFT Koleksiyonu Yükseliyor

Afrikans NFT koleksiyonunun değeri, Gana ve Kamerun’un Dünya Kupası’ndaki performansının ardından son zamanlarda arttı. Koleksiyon, Afrika kıtasındaki çeşitli etnik ve kültürel çeşitliliği temsil eden 1111 sanat eserinden oluşan özel bir koleksiyondur. Bununla ilgili tweet atarken Coingecko şunları söyledi:

“Gana ve Kamerun’un #WorldCup2022 maçlarındaki az farkla yenilgisine rağmen, #TheAfrikans NFT koleksiyonunun taban fiyatı bugün %209,1 artarak 0,275 ETH’ye (~326$) ulaştığı için performansları yeni hayranlar kazanmış olabilir.”

Hem Kamerun hem de Gana, sırasıyla İsviçre ve Portekiz’e karşı maçlarını kaybetti. Ancak kayıplara rağmen, Afrikans NFT koleksiyonunun taban fiyatında yalnızca birkaç saat içinde büyük artışlar görülmüştür.

Maçtan önce KAN NFT yaklaşık 0,08 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, NFT 0,32 $ ile yüksek seviyelere yükseldi. KAN daha sonra değer kaybetti ve şu anda 0,275 dolardan işlem görüyor. Raporlara göre, fiyat artışı %209 gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. Unutmayın, bu tür fiyat artışları Senegal, Fas ve Tunus dünya kupası maçlarını oynarken fark edilmedi. Bu nedenle, NFT performansı, kaybetmelerine rağmen topluluğun takımların performansları hakkında nasıl hissettiğini gösterebilirler.

Katar Dünya Kupası ve NFT’ler

NFT’ler Katar Dünya Kupası 2022’de önemli bir rol oynadı. Görünüşe göre taraftarlar, takımların performanslarından duydukları sevinci ve hayal kırıklığını ifade etmek için NFT’leri ve kripto paraları kullanıyor. Birkaç gün önce, Suudi Arabistan milli takımının Arjantin’i yenmesinden yalnızca bir saat sonra, Suudilerin NFT koleksiyonu %40’ın üzerinde arttı. Aynı zamanda, Arjantin fan tokeni yenilgilerinin ardından ciddi düşüşler kaydetti.

KAN ve Suudiler tarafından futbol maçlarının ardından fark edilen ani artışlar, NFT’lerin taraftar katılımını artırmadaki rolüne işaret edebilir. Ayrıca NFT’ler bu dünya kupasında farklı seviyelerde kullanıldı. Binance borsası, dünya kupasından sadece birkaç gün önce yeni bir NFT sınıfı oluşturmak için Cristiano Ronaldo ile birlikte çalıştı. Ronaldo işaretli NFT’ler, sporcunun kariyerinin en iyi anlarından bazılarına odaklanmaktadır.

Bir NFT spor markası olan Sorare, kısa bir süre önce Messi ile anlaştı. Ayrıca Adidas ve NFT koleksiyonu “Indigo Herz” Messi’yi dünya kupası promosyonlarına dahil etti.

NFT’lerin Spordaki Rolü

NFT’leri hızla kabul eden sektörlerden biri de spordur. NFT’ler bu sektörde çok sayıda kullanım durumu kazanıyor. Pazarlamanın yanı sıra, NFT’ler biletleme, koleksiyon, hatıra ve daha birçok kullanım durumunda kullanılmaktadır. Web3 yenilikleri sadece futbolu değil diğer sporları da etkiliyor. Bir NFL yıldızı oyun kurucu olan Tom Brady buna iyi bir örnektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Afrikans NFT Koleksiyonunun Değeri Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!