TRON (TRX) Kurucusu Justin Sun Müjdeyi Verdi: Binance ile Ortak Proje Yolda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun yakın zaman içerisinde BNB Chain ile ortak bir proje duyuracaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda FTX’in likidite krizi nedeniyle para çekme işlemlerini durdurması ve ardından iflas etmesi üzerine karamsar bir havaya bürünen kripto para sektörünün genelinin aksine Justin Sun ve Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) yeni projeler açıklamaya devam ediyorlar.

Justin Sun 25 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, BNB Chain ekosistemini ve BUSD’yi tamamen desteklediğini ve yakın zamanda ortak bir proje duyuracaklarını açıkladı. Justin Sun’ın açıklamalarında sonra sosyal medya kullanıcıları arasında çeşitli spekülasyonlar yayıldı.

Kullanıcıların bir kısmı yaşananlara karşı tedbirli davranarak zor zamanlarda istikrarlı yükselişlerini sürdürdükleri için iki CEO’yu da tebrik ederken bazı kullanıcıların akıllarda soru işareti uyandıran yorumları sosyal medyada spekülasyonlara yol açtı. Şüpheli kullanıcılar, Justin Sun ve Changpeng Zhao’nun piyasaya güven vermek ve kullanıcıların terk edeceği bir sonraki platform olmamak için ardı ardına yeni haberler açıkladıklarını iddia etti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TRON (TRX) Kurucusu Justin Sun Müjdeyi Verdi: Binance ile Ortak Proje Yolda
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!