ByBit borsasından kurumsal yatırımcılara 100 milyon dolarlık destek fonu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto türev borsası ByBit, FTX krizinin ardından kurumsal yatırımcılar için destek fonu başlattı. 

100 milyon dolarlık destek fonu, bu ayın başında FTX borsasında yaşanan çöküş nedeniyle finansal ve operasyonel zorluklarla boğuşan piyasa düzenleyicileri ve yüksek frekanslı ticaret kurumları tarafından kullanılabilecek. ByBit’in 24 Kasım tarihli açıklamasına göre, bu fonlar uygun başvuru sahiplerine yüzde 0 faiz oranıyla dağıtılacak. 

Söz konusu fon için uygun kurumsal yatırımcılar, ByBit ya da diğer borsalarda faal halde olmaları gerekiyor. Başvuru sahiplerine dağıtılacak olan maksimum miktar ise 10 milyon dolar olacak. Borsaya göre, bu fonların, ayrıca ByBit borsasında spot işlemlerde ve Tether (USDT) kullanılması gerekiyor. 

Öte yandan dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası FTX, likidite sorunlarıyla olan çetin mücadelesinin ardından 11 Kasım tarihinde 11’inci Madde kapsamında iflas başvurusunda bulundu. Ayrıca eski CEO Sam Bankman-Fried’ın FTX ile kardeş şirketi Alameda Research arasında fon sağladığının ve bunun FTX’in bilançosunda 8 milyar dolarlık bir açığa yol açtığının ortaya çıkmasının ardından bir skandal çıktı. Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi, FTX’in şu anda 50 büyük alacaklılarına 3 milyar dolar borcu bulunuyor. 

İlgiinizi çekebilir: SBF bir konferansta konuşma yapacağını açıkladı: Kripto topluluğu küplere bindi 

FTX’e dolaylı yoldan yatırım yapan bazı şirketler, çöküş sebebiyle finansal ve likidite sorunları yaşadıklarını bildirdi. Digital Currency Group destekli Genesis Global Trading kısa süre önce yeni kredi oluşumlarını durdururken, Bitcoin (BTC) kredi şirketi BlockFi iflas başvurusunda bulunmayı düşünüyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ByBit borsasından kurumsal yatırımcılara 100 milyon dolarlık destek fonu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!