JPMorgan’dan kripto cüzdanı hamlesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük bankası olan JPMorgan, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne “J.P. Morgan Wallet” isimli bir kripto cüzdanı için patent başvurusunda bulundu. Başvuru, 15 Kasım tarihinde resmi olarak onaylandı. “J.P. Morgan Wallet” isimli ticari markanın; sanal varlık transferi ve ticaretini, kripto ödeme işlemlerini, sanal varlık kontrolünü ve kripto paralara bağlı finansal hizmetleri kapsadığı görüldü. 

Aktarılan detaylara göre; JPMorgan, bir süredir kripto para birimleri ve blokzincir teknolojilerine ilişkin çalışmalar yürütüyordu. Yakın zamanda bankacılık devi, Polygon blokzinciri kullanarak ilk sınır ötesi işlemi tamamladığını duyurmuştu. Banka ayrıca, 2020’de bir stablecoin piyasaya sürmeyi planladığını açıklamıştı.  

Banka yetkililerinden daha önce kripto karşıtı açıklamalar da gelmişti

Öte yandan, banka yetkililerinden daha önce kripto karşıtı açıklamalar da gelmişti. Bu yılın eylül ayında JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paraları merkeziyetsiz saadet zinciri olarak nitelendirmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan’dan kripto cüzdanı hamlesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!