E-verse, NFT Kartlarını Piyasaya Sürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli bir blok zincir girişimi olan E-verse, bir dizi toplanabilen futbol kartının lansmanını duyurdu. Kartlar, 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılan 32 takımın kutlanması için tasarlanmıştır. Bununla birlikte her biri 3.000 TT’ye (9,90 $) mal olacaktır. Katılımcılar finali kazanmaları için favori takımlarını seçip büyük ödülü kazanmaları için yarışabilirler. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

E-Verse ve ThunderCore Stratejik Ortaklığı

E-verse, her türlü blok zincir projesini potansiyel girişimcilerle buluşturmayı hedefliyor. Ayrıca bilgi paylaşımı ve iş ortaklıkları geliştirmek için küresel bir blok zincir topluluğu kurmayı hedefliyor.

Öte yandan ThunderCore platformu, eğlence odaklı kripto projeleri geliştirmek ve yönetmek için güçlü ve uygun maliyetli bir blok zinciridir. Ağ, EVM (Ethereum Virtual Machine) uyumludur, derin geliştirici desteğine sahiptir ve mimarisi Proof-of-Stake (PoS)’dir. Thundercore ekibinin öncelikle eğlence anlayışı vardır. Bu da onu gelecek vadeden kripto girişimcileri için ideal bir seçim yapıyor.

ThunderCore, PaLa mutabakat mekanizması sayesinde saniyede 4.000 adede kadar işlemi (TPS) işleyebilirler. Düşük gas ücretleri ve saniyeden kısa onay süreleri, onu proje geliştirip yönetmek için ideal bir seçim haline getirmektedir. Bu yeni kurulan ortaklık sayesinde, katılımcılar kart satın alabilirler, turnuvayı kazanabilmeleri için favori takımlarını seçip büyük bir ödül için yarışabilirler.

NFT Yeteneklerini Genişletmek

E-verse kartları kampanyası, dünyada en çok kullanılan Layer1 blok zincirlerinden biri olarak kabul edilen ThunderCore blok zinciri tarafından desteklenmektedir. Kartlar, turnuva boyunca her takımın performansını yansıtacaktır. Ayrıca her yeni satın alımla daha benzersiz tasarımlara dönüşecektir. Her kart, katılan takımları rastgele ödüllendirecek bir bonus gizemli kartla birlikte gelir. Ayrıca Aralık 2022’de kazanan takımın NFT kartlarından rastgele bir kazanan seçilecektir.

E-Verse CEO’su Srichawla’ya göre bu proje, şirketin ekosistemini genişletme ve NFT sahipliği için daha fazla oyunlaştırma sağlama stratejisinin bir parçası. Ayrıca şirketin, geliştiricilere yeni kullanım senaryoları oluşturmak için gerekli araçları ve kaynakları sağlamak üzere ThunderCore ile birlikte çalıştığını da belirtti. ThunderCore’un Kurucusu ve CEO’su Chris Wang şunları söyledi:

“ThunderCore, kullanıcıları eğlence yoluyla Web3’e dahil etmeye odaklanmaktadır. Bu futbol etkinliğiyle ThunderCore, ilgili dApp’leri oluşturmak için büyük bir geliştirici havuzunu kendine çekti. Daha fazla kullanıcıya ulaşmak için tekrar E-verse ile çalışmak bizim için bir zevk. “

Bollywood Metaverse Konseri

Daha önce E-verse, Tony ve Neha Kakkar’ı metaverse’te bir araya getirmek için ThunderCore’la ortaklık kurdu. 26 Kasım’daki etkinlikte hit şarkıları “Musally Yours By The Kakkar’s”ı seslendirecekler.

NFT biletleri aracılığıyla ThunderCore kullanıcıları, Kakkars’ın hayranlarıyla etkileşim kurabilecekleri ve konser alanını bir an önce görebilecekleri gösteri öncesi metaverse’ye erişebilirler. Ayrıca özel avatarlarını seçip çeşitli oyunlara ve ödüllere katılabilirler.

E-verse, NFT Kartlarını Piyasaya Sürüyor! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
E-verse, NFT Kartlarını Piyasaya Sürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!