Bybit, Dünya Kupası Öncesinde Token Yarışması Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi bir kripto para borsası olan Bybit, bu hafta sonu başlayan FIFA Dünya Kupası’nı kutlamak için bir Crypto Fan Token yarışması başlattı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Bybit, Kullanıcılarına 300,00 USDT Kazanma Şansı Verecek

FIFA Futbol Dünya Kupası bu hafta sonu Katar’da başladı. Ayrıca Bybit, 300.000 USDT ödül havuzlu bir yarışma başlatarak bunu kutlayacaktır. 18 Kasım’dan itibaren Fan Token Trophy yarışması, Bybit kullanıcılarına sevdikleri futbol kulüplerini destekleme şansı veriyor.

Bybit, Paris St. Germain, Barcelona, ​​Juventus, AC Milan, Inter Milan, Arsenal ve Manchester City gibi dünyanın en büyük futbol kulüpleri tarafından hayran kitlesine göre çıkarılanlar da dahil olmak üzere piyasadaki en büyük taraftar token koleksiyonlarından birine sahiptir.

Bybit fan token stratejisi tarafından desteklenen tek spor futbol değildir. Çünkü F1 takımı Oracle Red Bull Racing’in İlke Takım Ortağıdır. Ayrıca platformunda özel Oracle Red Bull Racing NFT’leri listeler.

Fan Token Kupa Yarışması

Fan Token Trophy yarışmasına katılmak ve 300.000 USDT ödül havuzundan pay alma şansı elde etmek için, Bybit kullanıcılarının platformda bulunan fan tokenlerinin alım satım çiftlerinde 100$ veya üzerinde bir alım satım hacmi biriktirmeleri gerekir.

Tüm işlem çiftleri uygun işlem hacmi olarak sayılmayacaktır. Yalnızca ACM/USDT, AFC/USDT, BAR/USDT, CITY/USDT, GALFT/USDT, INTER/USDT, JUV/USDT ve PSG/USDT’nin spot işlemleri sayılacaktır. USDT/CHZ çifti de işlem hacmi için uygun olacaktır.

Bybit’in işlem botları tarafından bu çiftlerden herhangi biri üzerinde yapılan işlemler yarışmaya katılmaya hak kazanacaktır. Ayrıca etkinliği tanıtmak ve yılın en büyük spor yarışmasını kutlamak için Bybit, Sıfır Ücret kampanyasını fan token ticareti yapan kullanıcıları kapsayacak şekilde genişletti. Bybit Kurumsal İlişkiler Başkanı Gary Hamilton-Walter bu yarışma hakkında şunları söyledi:

“Bybit, profesyonel sporlarla pek çok temel değeri paylaşıyor; dayanıklılık, azim, tutku ve performans. Sürekli olarak mükemmellik için çalışıyoruz ve pazardaki en iyi ve en geniş ürün yelpazesini sunuyoruz. Dünya çapındaki spor markaları ve toplulukları ile kripto entegrasyonunun geleceğine tamamen odaklandık ve tıpkı Dünya Kupası için bir araya gelen takımlar gibi işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazırız. Kripto tüccarlarını ve meraklılarını yolculuğumuzda bize katılmaya davet ediyoruz.”

Web3’te Dünya Kupası Çılgınlığı

FIFA Dünya Kupası, yalnızca futbol ve spor hayranlarının toplanıp birinci sınıf rekabetin olduğu yer değildir. Bu aynı zamanda şirketlerin, müşterilerine Katar’a ayak basmak zorunda kalmadan Dünya Kupası’nı kutlama şansı sunan etkinliklere ve mücadelelere katılmaları için bir fırsattır.

Tıpkı Bybit’in girişimi gibi, Binance, Binance Football Fever 2022 yarışmasını başlatarak bunu yaptı. Ayrıca kullanıcılarına maç tahmini yarışmalarına katılarak bir milyon dolardan fazla ödül verdi.

Aynı Binance, Dünya Kupası süresince Glory Pass NFT sahipleri için zincir içi mücadeleleri zincir dışı etkinliklerle birleştirecek olan Football Fiesta adlı BNB Zinciri aracılığıyla bir futbol etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit, Dünya Kupası Öncesinde Token Yarışması Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!