SolChicksNFT, 20 Milyon Dolarlık Hazine Kaybını Onayladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’daki en abartılı oyunlardan biri olan SolChicksNFT CEO’su ve COO’su arasındaki sözde mesajları içeren yakın zamanda yayınlanan bir dizi ekran görüntüsü, içgörüleri ve araştırmalarıyla tanınan isimsiz bir araştırmacı olan ZachXBT tarafından sağlandı. ZachXBT’ye göre SolChicks ekibi, yatırımcılarının parasının çoğunu gizli tutmaya karar verildiği görünmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

UST Çöküşü sırasında SolChicks, 20 milyon $’lık Kaybı Gizledi

SolChicksNFT hazine fonları, Mayıs ayındaki $UST patlaması nedeniyle 20 milyon $’a kadar kaybedilmiş olabilir. Ancak topluluk karanlıkta tutuluyor gibi görünmektedir.

Kısa süre önce Cateon Gaming’den taşınan SolChicksNFT’nin CEO’su William Wu ve COO’su Lewis Grafton arasındaki bir tartışma yakın tarihli bir tweet’te ortaya çıktı. Bir blok zinciri araştırmacısı olan ZachXBT, Wu ve Grafton arasındaki iletişim sızdırılmıştır. Bununla birlikte Mayıs ayında UST’nin çökmesi nedeniyle hazine fonlarına verilen 20 milyon dolara kadar zararı ortaya çıkardığını iddia ediyor.

ZachXBT, yanıt almak için Grafton ile temasa geçti ve sızan metinlerle ilgili araştırmasına devam etti. Grafton’ın, işletmenin “en büyük özel sahiplerimizle konuyu tartıştığını ve ilettiğini” belirten yanıtı, endişelere neden oldu:

“[Biz] kamuya duyuru yapmamanın ve yersiz endişe yaratmamanın projenin çıkarına olduğuna karar verdik, çünkü hala beş yıldan fazla pistimiz var ve sıfır kaldıracımız var.”

ZachXBT kendi endişelerini dile getirmiştir. Ayrıca SolChicksNFT ekibinin yalnızca büyük yatırımcıların bilgiye ihtiyaç duyduğuna inandığını belirtti. Grafton’ın yanıtının, işletme tarafından kamuoyuna açıklanan dahili bir e-postaya ve ayrıntılı “büyük çaplı işten çıkarmalara” ters düştüğünü de sözlerine ekledi.

ZachXBT, 2021’de başlattığı ve “aldatıcı pazarlama (açıklanmayan reklamlar/bot kullanma) ve korkunç yönetim” ile ilgili sorunları gündeme getiren bir gönderide SolChicks hakkında yazdığını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Cateon Gaming, Yanıt olarak

En son gelişmede Cateon Gaming, çalınan mesajlara yanıt vermiştir. Bununla birlikte “teşhir için özel şirket bilgilerini” çalan kötü aktörleri “şiddetle” kınayan bir tweet yayınladı.

ZachXBT’nin yazılarını kısa süre sonra SolChicks ve diğer blok zinciri tabanlı oyunların arkasındaki grup olan Cateon Gaming’den resmi bir açıklama izledi. Açıklamaya göre metinlerin bağlam dışı olduğu ve muhbirin faaliyetlerinin “gerçek zarar yarattığı” iddia ediliyor. Belirlenen sorunlarla ilgili olarak ekip, portföylerinin bir kısmını Anchor Protocol’e (ANC) enjekte ettiğini kabul etti. Ancak para çeşitli şekillerde dağıtılmıştır.

Ayrıca Cateon Gaming, bir DAO olmadığı için özel finansal bilgileri ifşa etme yükümlülüğü altında değildir. Platformun işi de yeniden düzenlenmiştir. Şirket, müşterilerine ait parayı yönetmez, herhangi bir yükümlülüğü yoktur ve günlük alım satım yapmaz. Ayrıca halı çekme, pompala ve boşalt şemaları, kripto dünyasında oldukça yaygın bir olay haline geldi. Bu nedenle alana yatırım yapmadan önce daima Kendi Araştırmanızı Yapın (DYOR) tavsiye edilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SolChicksNFT, 20 Milyon Dolarlık Hazine Kaybını Onayladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!