Kiraverse, GameStop NFT Pazarında Yeni Koleksiyon Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kiraverse kısa bir süre önce GameStop NFT Marketplace’te Kira Genesis NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu. Oyun geliştiricisi, bir tweet aracılığıyla yaptığı duyuruya göre, Kira Genesis tokenlerinin artık satın alınabileceğini belirtti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Kira Genesis Çıktı

Çevrimiçi çok oyunculu oyun geliştiricisi olan Kiraverse, GameStop NFT pazarında yeni bir NFT koleksiyonu başlattı. “Kira Genesis” olarak adlandırılan koleksiyon satışa çıkmıştır.

En pahalı Kiraverse NFT, Kiraverse #334’tür. Token, mevcut ETH fiyatı başına yaklaşık 70 milyon dolar olan 56.602.97 ETH’ye gidiyor. Ancak koleksiyondaki en ucuz NFT, 0.09669 ETH’den satılıyor, yani ortalama 120 dolar.

Toplamda, koleksiyon GameStop’ta basılan 9.900 tokene sahiptir. Ancak, tüm tokenler satın alınamaz. Bazı Kira Genesis’ler özellikle yakın zamanda basılanlar, fatura tutarına göre “satış için değil” olarak sabitlenmektedir. Buna iyi bir örnek KIRAVERSE #2678’dir.

Son atılımlar ve sürümler, bu ilerlemeyi birçok blok zincirinde göstermiştir. Birçok NFT sunan mekan, oyuncularına NFT geliri ve Web3 oyun işlevleri sağlamak için yakın zamanda önemli şirketlerle ortaklık kurdu.

Kiraverse Nedir?

KIRAVERSE, Unreal Engine 5’te geliştirilmiş sanal çok oyunculu bir oyundur. Bununla birlikte ve dünya çapındaki oyuncuların avatar, kostüm, silah ve daha fazlasını satın almak veya kiralamak için katılmasına, savaşıp kazanmasına olanak tanır.

KIRAVERSE ayrıca iki oyun modu yayınladı: “Battle Royale” ve “Elimination”. Oynaması ücretsiz modda, oyuncular oyunlarını iyileştirmek için dış görünümler, silahlar ve diğer dijital ürünleri satın almak üzere oyun içi pazarda harcamak üzere NFT’ler kazanabilirler. Kira Genesis, ikinci mod olan Elimination’da daha faydalı olacaktır. Ayrıca oyuncular platformların rekabet ve kazanç uzantılarını kullanarak ETH ve USDT gibi kriptoları kazanabilirler.

Spor Dünyasında NFT’ler

Sorare aynı zamanda dikkatleri Oyna-Kazan dünyasına çekiyor. Platform yakın zamanda sekiz kez dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Lionel Messi ile ortaklık kurdu. Futbol yıldızı Lionel Messi, Sorare’ye paydaş ve marka elçisi olarak katıldı.

En son haberlere göre Sorare, Lionel Messi’nin markanın kulüpler ve sporcularla taraftar teması için yeni standartlar belirlemesine yardımcı olacağını açıkladı. Ayrıca yeni içerik ve hayran deneyimleri oluşturmak için birlikte çalışacaklar. Lionel Messi’nin tüm sosyal platformlarda milyonlarca takipçisi var ve hayranları NFT’ler ve blok zinciri oyunları dünyasına çekmek için stratejik bir ortaklık anlaşmasıyla ittifak yapıyor.

İngiltere Premier Ligi’nin ikonik bir futbol kulübü olan Manchester United, hayranları için NFTs şeklinde sanal bir hediye paketi sunarak sanal arenaya girme planlarını da açıkladı. Hediye paketi, kulübün küresel hayranlarını dijital ve somut etkinlikler aracılığıyla eğitme, birleştirme ve ödüllendirme çabalarının bir parçasıdır. Dünyanın en çığır açan ve sofistike blok zinciri ağlarından biri olan Tezos, Manchester United’ın büyüleyici dijital projesinin temelini oluşturuyor. Kazanmak için oyna oyunları, dijital alanda giderek daha popüler hale geliyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kiraverse, GameStop NFT Pazarında Yeni Koleksiyon Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!