Binance, Football Fiesta’yı Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen merkezi borsası Binance, 20 Kasım – 18 Aralık tarihleri ​​arasında Katar’da 2022 FIFA Dünya Kupası öncesinde BNB Zinciri aracılığıyla Football Fiesta’yı başlatacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Binance Destekli Etkinlik

İşlem hacmi ve günlük aktif kullanıcılar açısından dünyanın en büyük Layer1 blok zincirlerinden biri olan Binance’in BNB Zinciri, Football Fiesta’ya ev sahipliği yaparak gezegendeki en sevilen sporu zincire taşıyacak. Blog gönderisinde BNB Chain, bunun futbol ve Web3 hayranlarının can attığı metaverse’teki futbol deneyimi olduğunu duyuruyor.

BNB Zinciri kullanıcıları, ekosistem çapındaki bu kampanyaya katılabilecektir. Ayrıca 600.000 doları aşan bir havuzda ödül kazanma şansı elde edebilecektir. FIFA Dünya Kupası ayı boyunca oynanılması planlanan 60’tan fazla aktivite olacaktır.

Football Fiesta Nedir?

Her şeyden önce Football Fiesta, futbol ve Web3’ü bir araya getirmekle ilgilidir. Bu partiye katılmak için (fiesta, İspanyolca’da parti anlamına gelir), kullanıcıların bu etkinlik için Binance tarafından başlatılan özel bir NFT olan Glory Pass’ı almaları gerekir. Bu NFT’ler Dünya Kupası çılgınlığı nedeniyle hızla tükense de, BNB Zinciri yüksek talebi karşılamak için 5.000 tane daha piyasaya sürdü.

Glory Pass sahipleri, RACA’nın yarış oyunu, Thetan Arena’nın zafer kutusu ve SecondLive, Gameta, StarSharks, Tiny World, TopGoal, Monsterra, ApeSwap, Link3, Neo Fantasy gibi diğer merkezi olmayan BNB Zinciri uygulamaları gibi özel oyunlara ve ödüllere erişebilecekler.

Ayrıca BNB Chain 21 Kasım’da San Francisco’da RACA ile birlikte yalnızca Glory Pass sahiplerinin katılabileceği bir partiye ev sahipliği yapacak. Ücretsiz yiyecek ve içecek akışının yanı sıra, bazı atari oyunları oynayabileceklerdir. Ayrıca bir NFT sergisinin keyfini çıkarabilecekler. Bununla birlikte DJ’in French Montana’nın en son albüm remixini dinleyebilecekler.

Diğer Zorluklar, Oyunlar ve Etkinlikler

Glory Pass sahibi olan kullanıcılar, futbol maçlarının sonuçlarını tahmin edebilirler. Ayrıca 600.000$ değerinde Mystery Box kazanma şansı yakalayabilirler. Şu anda, oyuncuların tahmin yapması için yalnızca yarı final, final ve üçüncülük maçları mevcuttur.

Glory Pass alamayan oyuncular geride kalmayacaklar. Bununla birlikte bu kampanya sırasında MetaStrike, Lifeform, Era7, Binance Fan Token, Tap Fantasy, Orbofi, SecondLive, Fight gibi birçok farklı etkinliğe katılabilecekler. Ages, Tiny World ve Mobox’ın hepsi kendi oyun seçeneklerini sunmaktadır.

BNB Chain, FIFA Dünya Kupası’nı kutlamak için bir sanat hackathonu’na da ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, dünyanın her yerindeki kadınlara yardımcı olmayı amaçlamaktadır. InvestinWomen’s NFT projesine hackathon’dan elde edilen telif gelirleriyle katkıda bulunup LiveArt’la birlikte ev sahipliği yapacaktır.

Bu, Binance Football Fever’a ev sahipliği yapan Binance tarafından başlatılan ilk futbol projesi değildir. Bununla birlikte her iki proje arasında bazı farklılıklar vardır. Binance Football Fever, Binance Taraftar Tokenları merkezli ve yalnızca maç tahmini mücadelelerine odaklanmaktadır. Football Fiesta, yılın en büyük spor etkinliği merkezli tek seferlik bir etkinliktir. Ayrıca birçok farklı oyun, zorluk ve zincir dışı etkinlikle tamamlandı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Football Fiesta’yı Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!