Kripto Para Borsası Bitget Brezilya’da Faaliyet Göstermeye Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli kripto para borsası Bitget, Latin Amerika’nın en büyük pazarı Brezilya’da faaliyet göstermeye başladı.

Yerel bir ajansın 16 Kasım tarihinde yayınladığı habere göre Bitget, Brezilya’da bugün itibariyle para yatırma işlemlerini etkinleştirdi. Borsanın, Brezilya’nın popüler ödeme sistemi Pix aracılığıyla para yatırma işlemlerini kabul edeceği belirtildi.

Para yatırma işlemlerini hemen aktif eden Bitget para çekme işlemlerinin ise 30 Kasım itibariyle aktifleştirileceğini açıkladı. Öte yandan türev kripto ürün hizmeti de sunan Bitget’in Brezilya’da bu hizmeti sunmayacağı bildirildi. Borsa, ülkenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (CVM) alınmış bir türev ürün lisansına sahip olmadığı için bu aşamada türev ürün satışı ve aracılığı yapmayacak.

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, hedeflerinin üç ila beş yıl içerisinde dünyanın en büyük ve en güvenilir üç kripto para borsasından biri olmak olduğunu ve Brezilya’nın iş planları için önemli olduğunu belirtti. Ayrıca şirketin 800 olan çalışan sayısını yıl sonuna kadar 1.000’e çıkarmayı planladığı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Bitget geçtiğimiz ay Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ile bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsası Bitget Brezilya’da Faaliyet Göstermeye Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!