Bitcoin 13.500 dolara düşebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), piyasalar FTX borsası ile ilgili son olayları sindirmeye çalışırken 17 Kasım’da 16.500 dolar civarında gezindi.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

FTX CEO’su kurumsal kontrollerin başarısızlığından bahsediyor

Cointelegraph Markets Pro veTradingView’den alınan verilere göre BTC/USD paritesi Wall Street açılışında sadece hafif oynaklıklar gösterdi.

Parite, FTX iflası etrafında gelişen olaylara alışmış gibi görünüyor. Yeni CEO John Ray III, Sam Bankman-Fried’in ayrılmasından sonra ardında bıraktığı sorunların boyutlarını ortaya çıkarmada hiç vakit kaybetmedi.

Ray, Delaware Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’ne yaptığı bir başvuruda, FTX’in kurumsal kontrolünü “tamamen başarısızlık” olarak nitelendirdi ve şu cümleleri kurdu:

“Kariyerim boyunca, buradaki kadar kurumsal kontrollerin tamamen başarısız olduğunu ve güvenilir finansal bilgilerin bu denli tamamen yok olduğunu hiç görmedim.”

Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi, ABD’li milletvekilleri önümüzdeki ay FTX hakkında özel bir duruşma düzenlemeyi planlarken, Bankman-Fried’in Bahamalar’dan iade etme çabalarına konu olduğu da bildiriliyor.

Mevcut durumu analiz eden popüler yorumcular ise 17 Kasım’da iyimser olmaktan oldukça uzaktı.

Crypto Tony paylaştığı tweet’te, “Boğaların uzun bir pozisyonda güzel bir şekilde kayabilmemiz için gerçekten 17.600 doları geri alması gerekiyor” dedi ve devam etti: “Şimdilik kontrol ayılarda.”

Il Capo of Crypto, altcoinlerin yüzde 50’den daha fazla kayıp görebileceği uyarısını yineleyerek takipçilerine verdiği mesajda daha da açık sözlü olmayı seçti.

16 Kasım’da paylaştığı tweet’te, “Tekrar ediyorum… TÜM PİYASALARDAN ÇIKIN,” diyerek, çoğu kişinin gelmekte olana hazır olmadığını öne sürmüştü.

Teklif likiditesi 13.500 dolar destek sunuyor

Analist Titan of Crypto, BTC/USD’nin potansiyel aşağı yönlü hedefleri konusunda, borsa emir defterlerindeki çeşitli yüksek likidite bölgelerini işaretledi.

Yapılan yorumlar, söz konusu likidite bölgelerinin en büyüğünün 13.500 dolar seviyesinde olduğu yönündeydi.

Bu arada analitik kaynağı Material Indicators, spot fiyat ile 13.000 dolar arasındaki toplam teklif likiditesini Binance sipariş defterinde 195 milyon dolar olarak hesapladı.

BTC/USD emir defteri verileri (Binance). Kaynak: Material Indicators/Twitter

Cointelegraph, bu sayfadaki hiçbir içeriği veya ürünü onaylamamaktadır. Size elde edebileceğimiz tüm önemli bilgileri sağlamayı amaçlamakla birlikte, okuyucular şirketle ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve kararlarının tüm sorumluluğunu taşımalıdır. Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak kabul edilemez.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 13.500 dolara düşebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!